Waar wordt Old Amsterdam kaas gemaakt

waar wordt old amsterdam gemaakt

Ben je benieuwd waar deze heerlijke Old Amsterdam kaas wordt gemaakt en wil je meer weten over de herkomst ervan? Je bent op de juiste plek! In dit artikel duiken we in de wereld van Old Amsterdam en ontdekken we waar deze authentieke Nederlandse kaas vandaan komt.

Old Amsterdam kaas is een geliefde kaas met een rijke smaak en karakteristieke textuur. Om te begrijpen waarom deze kaas zo bijzonder is, is het belangrijk om te weten waar het allemaal begint.

De plaats waar Old Amsterdam kaas wordt gemaakt, is van essentieel belang voor de smaak en kwaliteit ervan. Het productieproces vindt plaats op een unieke locatie in Nederland, met respect voor de tradities en vakmanschap die het maken van deze kaas zo speciaal maken.

Als je meer wilt ontdekken over de locatie van de kaasfabriek en de authenticiteit van Old Amsterdam kaas, lees dan verder naar de volgende sectie.

De locatie van de kaasfabriek

Wil je weten waar de magie van Old Amsterdam kaas plaatsvindt? De kaasfabriek is de plek waar deze heerlijke kaas wordt geproduceerd. Gelegen op een unieke locatie, speelt deze fabriek een cruciale rol bij het creëren van de authentieke smaak van Old Amsterdam.

De kaasfabriek bevindt zich op een idyllische plek temidden van het prachtige Nederlandse landschap. Omgeven door groene weiden en grazende koeien, geniet de fabriek van de pure en verse melk die wordt gebruikt bij het maken van de kaas. Dit draagt bij aan de smaak en kwaliteit waar Old Amsterdam om bekend staat.

De locatie van de kaasfabriek is zorgvuldig gekozen vanwege de nabijheid van melkveebedrijven waar de melk rechtstreeks wordt aangeleverd. Dit zorgt voor een korte afstand tussen de melkproductie en het verwerkingsproces, waardoor de melk zo vers mogelijk blijft en de hoogste kwaliteit behoudt.

“Onze kaasfabriek is een belangrijk onderdeel van het productieproces. We werken nauw samen met lokale melkveebedrijven om ervoor te zorgen dat we de beste kwaliteit melk krijgen. Dit is een essentieel onderdeel van wat Old Amsterdam zo speciaal maakt.” – Kaasmaker, Old Amsterdam

De inspirerende omgeving van de kaasfabriek weerspiegelt de passie en toewijding van de kaasmakers. Met behulp van traditionele technieken en moderne apparatuur wordt hier dagelijks gewerkt aan het produceren van de bekroonde Old Amsterdam kaas.

Ontdek de exacte locatie van de kaasfabriek en het prachtige landschap eromheen. Beeld je in hoe de verse melk wordt omgetoverd tot de smaakvolle kaas die je kent en waar je van houdt.

Authentieke kaasmakerij

In het hart van de authentieke kaasmakerij waar Old Amsterdam wordt geproduceerd, komt een rijke traditie tot leven. Hier wordt op ambachtelijke wijze deze heerlijke Nederlandse kaas gemaakt, volgens eeuwenoude methodes en met vakmanschap dat van generatie op generatie is doorgegeven.

Het proces van Nederlandse kaasfabricage begint met zorgvuldig geselecteerde melk van lokale boerderijen. De melk wordt verwarmd en verzuurd, waarna er stremsel aan wordt toegevoegd om de wrongel te vormen. De wrongel wordt vervolgens gesneden en geroerd om het vocht te scheiden.

Na het scheiden van de wrongel wordt deze in speciale kaasvormen gedaan om de karakteristieke vorm van Old Amsterdam te krijgen. Vervolgens wordt de kaas geperst om het laatste vocht kwijt te raken. Daarna wordt de kaas gezouten en in een speciale ruimte gerijpt. Het rijpingsproces kan enkele maanden tot wel twee jaar duren, waarbij de kaas zijn unieke smaak en textuur ontwikkelt.

Een traditie van vakmanschap

“Het maken van Old Amsterdam kaas is meer dan alleen een proces. Het is een eeuwenoude traditie die vraagt om toewijding, kennis en ervaring. Onze kaasmakers zijn meesters in hun vak, met oog voor detail en liefde voor het ambacht.”

De kaasmakers die verantwoordelijk zijn voor het produceren van Old Amsterdam hebben een diepgewortelde passie voor het vak. Ze hebben de benodigde ervaring en kennis om elke stap van het proces te beheersen en de hoogste kwaliteit kaas te leveren.

Traditioneel kaas maken is een kunst die nauwkeurigheid en geduld vereist. Het is een proces dat niet kan worden overhaast, en elke kaas heeft zijn eigen unieke smaakprofiel dat tijdens het rijpen ontstaat. Dit vakmanschap en respect voor traditie zijn wat Old Amsterdam kaas zo authentiek en geliefd maken.

Bij het bezoeken van de authentieke kaasmakerij van Old Amsterdam ervaar je de rijke geschiedenis, het ambachtelijke vakmanschap en de passie die in elke kaas tot uiting komt. Het is een unieke kans om de Nederlandse kaasfabricage van dichtbij te ervaren en te proeven van de vruchten van eeuwenoude tradities.

Het kaasproductieproces

In deze sectie nemen we een diepe duik in het kaasproductieproces van Old Amsterdam. We zullen ontdekken hoe de melk wordt verwerkt tot een heerlijke kaas en welke stappen er worden genomen om de unieke smaak van Old Amsterdam te creëren.

 1. Het verzamelen van melk van lokale boerderijen

  Om Old Amsterdam te maken, begint het proces met het zorgvuldig verzamelen van melk van lokale boerderijen. We werken samen met boeren die zich inzetten voor duurzaamheid en de hoogste kwaliteit.

 2. Het pasteuriseren van de melk

  De verzamelde melk wordt vervolgens gepasteuriseerd om mogelijke bacteriën te doden en de veiligheid van de kaas te waarborgen. Dit proces zorgt ervoor dat onze Old Amsterdam kaas van de hoogste kwaliteit is.

 3. Het toevoegen van stremsel

  Na het pasteuriseren van de melk wordt er stremsel toegevoegd, wat ervoor zorgt dat de melk stolt en er wrongel ontstaat. Deze wrongel vormt de basis voor de kaas en speelt een belangrijke rol bij het creëren van de unieke textuur.

 4. Het snijden en bewerken van de wrongel

  De wrongel wordt zorgvuldig gesneden en bewerkt om het vocht te laten ontsnappen. Dit proces helpt bij het vormen van de uiteindelijke structuur van de kaas en draagt bij aan de karakteristieke kristallen die zich tijdens het rijpen ontwikkelen.

 5. Het persen en zouten van de kaas

  Na het bewerken van de wrongel wordt de kaas in vormen geperst om de overtollige wei te verwijderen. Vervolgens wordt de kaas gezouten om de smaak te verbeteren en de houdbaarheid te verlengen.

 6. Het rijpen van de kaas

  De geperste en gezouten kaas wordt nu overgebracht naar de rijpingsruimte, waar het zijn unieke smaak en textuur zal ontwikkelen. Tijdens het rijpen worden de kaaswielen regelmatig gekeerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat ze de beste kwaliteit bereiken.

Door dit zorgvuldige kaasproductieproces te volgen, kunnen we de heerlijke smaak en onderscheidende kenmerken van Old Amsterdam garanderen. Het is een proces dat jarenlange ervaring en vakmanschap vereist, en we zijn er trots op dat we deze traditionele methode in ere houden.

kaasproductieproces

De selectie van de beste ingrediënten

Een belangrijk aspect van de Old Amsterdam kaasproductie is de zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten. Voor het creëren van de heerlijke smaak en kwaliteit waar Old Amsterdam bekend om staat, worden alleen de allerbeste componenten gebruikt.

De melk, die de basis vormt van deze ambachtelijke kaas, wordt zorgvuldig geselecteerd uit lokale Nederlandse boerderijen. Alleen melk van de hoogste kwaliteit, afkomstig van gezonde en goed verzorgde koeien, wordt gebruikt in het productieproces. Door nauwe samenwerking met geselecteerde melkveehouders kan Old Amsterdam een constante aanvoer van excellente melk garanderen.

Bij het selecteren van de andere ingrediënten, zoals de speciale culturen die de kaas zijn karakteristieke smaak geven, en het zout dat de kaas zijn perfecte balans geeft, wordt er niet op kwaliteit bespaard. Alleen de beste ingrediënten worden gebruikt om ervoor te zorgen dat elke hap Old Amsterdam kaas een ware smaaksensatie is.

“Bij Old Amsterdam geloven we in het belang van eersteklas ingrediënten. We zijn compromisloos als het gaat om smaak en kwaliteit. Alleen door de beste ingrediënten te selecteren, kunnen we onze belofte aan onze klanten waarmaken: elke keer weer genieten van de heerlijke smaak van Old Amsterdam kaas.” – Meesterkaasmaker van Old Amsterdam

De zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten is een essentieel onderdeel van het ambachtelijke productieproces van Old Amsterdam kaas. Het resultaat is een kaas van superieure kwaliteit, met een unieke smaak en een rijke en romige textuur.

De afbeelding hierboven illustreert het belang van de juiste ingrediënten bij het maken van Old Amsterdam kaas.

Ambachtelijk vakmanschap

Het maken van Old Amsterdam kaas is een kunst op zich. Het vereist ambachtelijk vakmanschap en de juiste expertise om deze hoogwaardige kaas te produceren. Bij Old Amsterdam wordt deze traditionele aanpak gekoesterd en doorgegeven van generatie op generatie.

De ervaren kaasmakers bij Old Amsterdam hebben een diepgaande kennis van het kaasbereidingsproces en streven ernaar om elke kaas met zorg en precisie te produceren. Ze zijn gepassioneerd over hun vak en hebben een ongeëvenaard oog voor detail. Van het selecteren van de beste ingrediënten tot het rijpen van de kaas in de meest ideale omstandigheden, elk aspect van de productie wordt met uiterste zorg behandeld.

“We geloven in de kracht van ambachtelijk vakmanschap. Het is onze toewijding aan traditionele kaasfabricage en onze passie voor het produceren van hoogwaardige kaas die Old Amsterdam zo speciaal maakt.”

– Kaasmaker bij Old Amsterdam

De kaasmakers bij Old Amsterdam zijn experts in het beoordelen van de kwaliteit van de kaas. Ze gebruiken hun zintuigen en ervaring om de rijpheid en smaakontwikkeling van elke kaas te evalueren. Het is deze deskundigheid die ervoor zorgt dat elke Old Amsterdam kaas voldoet aan de hoge normen waar het merk bekend om staat.

Het ambachtelijke vakmanschap dat wordt toegepast bij Old Amsterdam garandeert niet alleen de kwaliteit van de kaas, maar draagt ook bij aan de unieke smaak en textuur. Elke hap is een ware traktatie voor de zintuigen, waarbij de rijke, volle smaak en romige textuur de perfecte balans vormen.

Het is deze aandacht voor detail en toewijding aan het ambachtelijke vakmanschap die Old Amsterdam kaas zijn speciale karakter geeft. Of het nu gaat om het experimenteren met nieuwe smaakcombinaties of het koesteren van oude tradities, bij Old Amsterdam wordt er altijd gestreefd naar perfectie.

Proef de traditie en smaak

Traditie en smaak vormen de essentie van Old Amsterdam kaas. Deze geliefde Nederlandse kaas weet kaasliefhebbers over de hele wereld te verleiden met zijn unieke kenmerken en onvergetelijke smaakprofielen.

Old Amsterdam kaas wordt op traditionele wijze gemaakt, waarbij vakmanschap en erfgoed samenkomen. Elke stap in het productieproces draagt bij aan de rijke smaak en de karakteristieke textuur van de kaas.

Van het selecteren van de beste ingrediënten tot het zorgvuldige rijpingsproces, alles draait om het behouden van de traditionele smaak die Old Amsterdam zo geliefd maakt. De kaasmakers hebben een diepgewortelde passie voor het ambacht van kaas maken en streven ernaar om elke keer weer een perfect stukje kaas te creëren.

“Old Amsterdam kaas is een meesterwerk van traditie. Het is het resultaat van generaties aan vakmanschap en liefde voor kaas. Elke hap is een eerbetoon aan de Nederlandse kaascultuur.”

De unieke smaak van Old Amsterdam kaas wordt gekenmerkt door zijn rijke, volle en intense aroma. Het combineert perfect met vers brood, fruitige wijn of een pittige mosterd. Of je nu geniet van een boterham met Old Amsterdam kaas of het toevoegt aan een culinair gerecht, de traditie en smaak zullen je zeker betoveren.

Wil je zelf de traditie en smaak van Old Amsterdam ervaren? Proef dan deze heerlijke kaas en laat je verrassen door de authentieke smaak die al generaties lang geliefd is. Verwen je smaakpapillen met een stukje Nederlandse kaashistorie en geniet van de unieke traditie die in elke hap tot leven komt.

Innovatie en modernisering in kaasproductie

Old Amsterdam kaas is verankerd in de traditionele kaasfabricage, maar dat betekent niet dat er geen ruimte is voor innovatie en modernisering. De moderne kaasfabriek combineert ambachtelijke tradities met vooruitstrevende technologieën om de hoogwaardige kwaliteit en unieke smaak van Old Amsterdam kaas te waarborgen.

In de moderne kaasfabriek worden geavanceerde apparatuur en processen gebruikt om het kaasproductieproces te optimaliseren. Van de melkontvangst tot de rijping van de kaas, elke stap wordt zorgvuldig gecontroleerd en geoptimaliseerd om consistente resultaten te garanderen.

Een belangrijk aspect van de innovatie en modernisering in de kaasproductie is de focus op duurzaamheid. De moderne kaasfabriek streeft naar een minimale impact op het milieu, waarbij energie-efficiënte systemen en duurzame productiemethoden worden toegepast. Op deze manier wordt het productieproces zo milieuvriendelijk mogelijk gemaakt.

Automatisering en geavanceerde technologieën

Automatisering speelt een cruciale rol in de moderne kaasfabriek. Geavanceerde machines en technologieën helpen om efficiëntie te verhogen, arbeidskosten te verlagen en consistentie te waarborgen. Van het mengen en verwarmen van de melk tot het persen en rijpen van de kaas, geautomatiseerde processen zorgen voor nauwkeurigheid en precisie.

Een ander voordeel van de modernisering is de verbetering van de voedselveiligheid. Moderne kaasfabrieken voldoen aan strenge hygiënenormen en maken gebruik van geavanceerde technieken zoals pasteurisatie en microfiltratie om de veiligheid en kwaliteit van de kaas te waarborgen.

De modernisering in de kaasproductie heeft ervoor gezorgd dat we de traditie van Old Amsterdam kaas kunnen behouden, terwijl we tegelijkertijd kunnen blijven innoveren en voldoen aan de moderne eisen en behoeften van consumenten.

Met constante innovatie en modernisering blijft de moderne kaasfabriek streven naar verbetering en excellentie in de kaasproductie. Traditionele ambacht ontmoet vooruitgang, en het resultaat is de heerlijke Old Amsterdam kaas die we vandaag de dag kennen en waarderen.

Kwaliteitscontrole en naleving van normen

Een belangrijk aspect van de ambachtelijke kaasproductie van Old Amsterdam is de strikte kwaliteitscontrole en naleving van normen. Bij elke stap van het productieproces wordt de hoogste kwaliteit nagestreefd om ervoor te zorgen dat elke kaas een ware smaaksensatie biedt.

Bij Old Amsterdam hebben we een toegewijd team van experts die elke kaas zorgvuldig beoordelen en controleren. Ze letten op de textuur, aroma, en smaakprofiel om ervoor te zorgen dat elke kaas voldoet aan onze hoge normen. Alleen de beste kazen worden geselecteerd om verder te gaan naar de volgende fase van rijping.

Daarnaast wordt er nauwlettend toegezien op de hygiëne en voedselveiligheid in de productiefaciliteiten. Elke stap van het proces voldoet aan strikte regelgeving en richtlijnen om ervoor te zorgen dat de kaasproductie veilig en betrouwbaar is.

Om de kwaliteitscontrole en naleving van normen te waarborgen, werken we volgens gevestigde protocollen en voeren regelmatige interne en externe audits uit. Op deze manier kunnen we garanderen dat elke Old Amsterdam kaas die in de schappen belandt, voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden en de verwachtingen van onze klanten overtreft.

Met ons streven naar perfectie en onze toegewijde ambachtelijke kaasproductie, is elke hap van Old Amsterdam kaas een genot voor de zintuigen. Ervaar zelf de superieure kwaliteit en onderscheidende smaak van onze ambachtelijk gemaakte kaas.

Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid

Old Amsterdam is niet alleen trots op de ambachtelijke kaasproductie, maar ook op de toewijding aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als een merk dat geworteld is in traditie en respect voor de natuur, streeft Old Amsterdam ernaar om op een verantwoorde en milieuvriendelijke manier te produceren.

Door zorgvuldig om te gaan met natuurlijke hulpbronnen en het reduceren van afval, zet Old Amsterdam zich in voor een duurzame toekomst. De kaasfabriek implementeert verschillende initiatieven om energie en water te besparen, zoals het gebruik van geavanceerde technologieën en processen.

Daarnaast hecht Old Amsterdam veel waarde aan de samenleving en investeert het merk actief in lokale gemeenschappen. Het ondersteunt verschillende sociale en culturele projecten en is betrokken bij liefdadigheidswerk om de levenskwaliteit van anderen te verbeteren.

“We geloven dat duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid hand in hand gaan met ambachtelijke kaasproductie. Het is onze verantwoordelijkheid om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en de samenleving terwijl we genieten van de heerlijke smaak van Old Amsterdam kaas.”

Old Amsterdam blijft zich inzetten voor het verminderen van de ecologische voetafdruk en het bevorderen van duurzaamheid in de kaasproductie-industrie. Het merk is vastbesloten om te handelen als een voorbeeld van hoe ambachtelijke kaasproductie en milieubewustzijn samen kunnen gaan.

ambachtelijke kaasproductie

Voordelen van duurzame kaasproductie

 • Een vermindering van de impact op het milieu
 • Behoud van natuurlijke hulpbronnen
 • Het stimuleren van innovatie en ontwikkeling van milieuvriendelijke technologieën
 • Een positieve bijdrage aan lokale gemeenschappen
 • Het bevorderen van bewustzijn over duurzaamheid in de voedingsindustrie

Door te kiezen voor Old Amsterdam kaas, draag je bij aan een meer duurzame en verantwoorde toekomst. Geniet van de heerlijke smaak van ambachtelijk geproduceerde kaas, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de bescherming van de planeet en de samenleving.

Het verhaal achter Old Amsterdam

Elk stuk Old Amsterdam kaas heeft een verhaal. Deze iconische Nederlandse kaas is doordrenkt van geschiedenis en erfgoed, waardoor het een favoriet is onder kaasliefhebbers over de hele wereld.

Het verhaal van Old Amsterdam begint in Nederland, waar het wordt geproduceerd volgens eeuwenoude tradities. Deze kaas wordt al sinds de jaren 80 gemaakt en is uitgegroeid tot een symbool van vakmanschap en kwaliteit.

De herkomst van Old Amsterdam kaas ligt diep geworteld in Nederland, een land dat bekend staat om zijn rijke kaastraditie. Het wordt gemaakt van de beste Nederlandse melk, afkomstig van koeien die grazen op gezonde en groene weiden. Deze melk staat bekend om zijn unieke smaak en kwaliteit.

De kaasmakers van Old Amsterdam zijn meesters in hun vak. Ze hebben jarenlange ervaring en gebruiken traditionele kaasbereidingsmethoden om de smaak en textuur van de kaas te perfectioneren. Elke stap in het productieproces wordt met zorg en aandacht uitgevoerd, van het selecteren van de melk tot het rijpen van de kaas.

Old Amsterdam kaas wordt met trots gemaakt in Nederland, maar het heeft veel verder gereikt dan alleen de Nederlandse grenzen. Het wordt nu over de hele wereld gewaardeerd en is een onmisbaar onderdeel geworden van gastronomische ervaringen en culinaire hoogstandjes.

“Old Amsterdam kaas is niet zomaar een kaas, het is een symbool van authentiek Nederlands vakmanschap en passie voor kwaliteit.”

Met elke hap Old Amsterdam kaas proef je het erfgoed en de liefde waarmee het is gemaakt. De rijke smaak, de romige textuur en de karakteristieke zoute kristallen maken het tot een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Of je nu geniet van een plakje Old Amsterdam op een boterham, een kaasplankje samenstelt of de kaas verwerkt in een overheerlijk gerecht, je zult zeker het verhaal proeven dat elk stukje Old Amsterdam met zich meedraagt.

Geniet van Old Amsterdam

Na een reis door de fascinerende wereld achter Old Amsterdam kaas is het nu tijd om te genieten van het eindresultaat. Elke smaakvolle hap van deze geliefde Nederlandse kaas is het resultaat van jarenlange traditie en vakmanschap. Laat je smaakpapillen verwennen door de rijke en volle smaak die Old Amsterdam te bieden heeft.

Old Amsterdam kaas is het resultaat van hard werken en toewijding aan het ambacht van kaasmaken. Met zijn unieke smaakprofiel is het een ware traktatie voor kaasliefhebbers over de hele wereld. De herkomst van deze kaas is diep geworteld in de traditionele Nederlandse kaasfabricage, wat zorgt voor een authentieke smaakervaring.

Of je nu kiest voor een plakje Old Amsterdam op een vers gebakken broodje, het smelt op een warme toast of perfect wordt gecombineerd met een glas rode wijn, elke hap van Old Amsterdam is een culinaire ervaring op zich. Geniet van de romige textuur en de volle, intense smaak die deze kaas zo bijzonder maakt.

Kortom, we nodigen je uit om te genieten van het resultaat van al het harde werk en de traditie die samenkomen in elke smaakvolle hap van Old Amsterdam kaas. Laat je verleiden door de unieke smaak en het rijke erfgoed van deze iconische Nederlandse kaas. En deze proef je natuurlijk het beste in de Nederlandse hoofdstad Amsterdam.

FAQ

Waar wordt Old Amsterdam kaas gemaakt?

Old Amsterdam kaas wordt gemaakt in Nederland.

Wat is de locatie van de kaasfabriek?

De exacte locatie van de kaasfabriek waar Old Amsterdam wordt geproduceerd, is niet bekendgemaakt.

Wat is een authentieke kaasmakerij?

Een authentieke kaasmakerij is een plaats waar kaas volgens traditionele methoden wordt geproduceerd, met behoud van ambachtelijk vakmanschap.

Hoe wordt Old Amsterdam kaas geproduceerd?

Old Amsterdam kaas wordt gemaakt door melk te verwerken tot kaas, waarbij verschillende stappen worden gevolgd om de unieke smaak en textuur te creëren.

Waar komen de ingrediënten voor Old Amsterdam vandaan?

De ingrediënten voor Old Amsterdam kaas worden zorgvuldig geselecteerd uit verschillende bronnen, waaronder melk van Nederlandse boerderijen.

Wie maakt Old Amsterdam kaas?

Old Amsterdam kaas wordt gemaakt door ervaren kaasmakers met een passie voor hoogwaardige kaasproductie.

Wat maakt Old Amsterdam kaas zo speciaal?

Old Amsterdam kaas staat bekend om zijn unieke smaakprofiel en rijke traditie, die worden gecombineerd om een heerlijke kaaservaring te bieden.

Wordt er geïnnoveerd in het productieproces van Old Amsterdam kaas?

Ja, hoewel Old Amsterdam diep geworteld is in traditionele kaasfabricage, wordt er ook geïnnoveerd en gemoderniseerd in het productieproces om aan de hoogste normen te voldoen.

Worden er kwaliteitscontroles uitgevoerd tijdens de productie van Old Amsterdam kaas?

Ja, er worden strikte kwaliteitscontroles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat elke kaas van Old Amsterdam aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoet.

Draagt de productie van Old Amsterdam kaas bij aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid?

Ja, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn integrale aspecten van de ambachtelijke kaasproductie van Old Amsterdam.

Wat is het verhaal achter Old Amsterdam kaas?

Old Amsterdam heeft een rijke geschiedenis en erfgoed. In deze sectie ontdek je meer over het verhaal achter deze iconische Nederlandse kaas.

Hoe kan ik genieten van Old Amsterdam kaas?

Je kunt genieten van de heerlijke smaak van Old Amsterdam kaas door het te eten in verschillende gerechten, als snack of als onderdeel van een kaasplankje. Laat je smaakpapillen verwennen door de rijke en volle smaak van deze geliefde Nederlandse kaas.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest