Over ons

Waar staat Verrasdag.nl precies voor? En welke mensen zitten er achter het bedrijf? Wij stellen ons graag even voor!

Verrasdag.nl is bekend van...

OVER VERRASDAG.NL

Verrasdag.nl is opgericht op 1 augustus 2020 door studenten uit Gorinchem. Midden in de Corona crisis is het concept voor Verrasdag.nl ontstaan en zijn wij aan de slag gegaan om een bedrijf op te zetten wat de leukste dagjes uit in Nederland verzorgd, uiteraard met een twist. Het verrassingselement is wat Verrasdag.nl uniek maakt en onderscheidt van de massa. 

Wij vinden dat het leven de laatste jaren erg voorspelbaar is geworden! Het bedrijf thuisbezorgd.nl geeft ons tegenwoordig de kans om te kijken waar we beter niet, maar ook zeker wél ons eten kunnen bestellen. Op Facebook doen we een uitgebreid onderzoek naar onze spannende eerste date, onze navigatie apps zorgen ervoor dat we nooit meer een verkeerde weg in slaan en Netflix weet nu al welke serie jij volgende week gaat bingen. Alles wat je kunt bedenken wordt elk jaar gemakkelijker gemaakt dan het jaar daarvoor, maar wat gebeurt er met je, wanneer je jezelf of iemand anders een keer verrast?

Wij stellen ons graag even voor!

HET TEAM VAN VERRASDAG.NL

Ons team van Verrasdag.nl bestaat momenteel uit zes werknemers die jouw Verrasdag tot een succes gaan maken! Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat je een gezicht hebt bij de mensen en dat je weet met wie je aan de telefoon zit, én wie jouw verrassingsdagje organiseert natuurlijk!

Matthijs

Matthijs van Wijngaarden

Algemene bedrijfsvoering & financiën

Matthijs is degene die algemeen overzicht houdt over het bedrijf en daarnaast de financiën voor zijn rekening neemt. Hij zal in veel gevallen het eerste contactpersoon zijn voor bedrijven en ondernemers die zijn aangesloten bij Verrasdag.nl.

Hidde

Hidde Blom

Marketing & organisatie

Een grote kans dat zijn stem uit jouw telefoonspeaker zal klinken als hij jouw Verrasdag mag onthullen via een persoonlijk audio-bericht. Daarnaast is Hidde de man die verantwoordelijk is voor de marketing en deels voor de inkoop bij Verrasdag.nl.

Jasper

Jasper de Boer

Sociale media & multimedia design

Hét creatieve brein achter de social media & en multimedia design van Verrasdag.nl. Heb je die verrassende en gevarieerde content op Instagram gezien, en het grafisch design rondom Verrasdag.nl?! Dat is waarschijnlijk het werk van JP de Boer! 

7

Jasper Merks

Inkoop & marketing

Als kersverse afstudeerder werkt Jasper aan een onderzoek om de doelgroep van Verrasdag.nl beter in kaart te brengen. Daarnaast is hij ondersteunend aan de marketingafdeling. Hij schrijft blogs en helpt met het creëren van verrassende content voor de social media kanalen van Verrasdag.nl.

1

Jasmijn de Looijer

INkoop & social media

Jasmijn doet onderzoek naar het gebruik van de digitale kanalen van Verrasdag.nl. Verder werkt ze op de marketingafdeling waar de werkzaamheden vooral bestaan uit het schrijven van blogs, creëren van content en de digitale marketing van het bedrijf.

6

Maycon Pimentel

Research & processen

Maycon houdt zich bezig met het optimaliseren en verbeteren van de interne processen bij Verrasdag.nl. Zijn afstudeeronderzoek focust op het zo effectief mogelijk inboeken van de Verrasdagen zodat deze optimaal georganiseerd kunnen worden!