Over ons

Waar staat Verrasdag.nl precies voor? Welke mensen zitten achter het bedrijf? Wij stellen ons graag even voor!

Verrasdag.nl is bekend van...

Verrasdag - Favicon logo

OVER VERRASDAG.NL

Verrasdag.nl is opgericht op 1 augustus 2020 door vier studenten uit Gorinchem. Midden in de Corona crisis is het concept voor Verrasdag.nl ontstaan en zijn wij aan de slag gegaan om een bedrijf op te zetten wat de leukste dagjes uit in Nederland verzorgd, uiteraard met een twist. Het verrassingselement is wat Verrasdag.nl uniek maakt en onderscheidt van de massa. 

Wij vinden dat het leven de laatste jaren erg voorspelbaar is geworden! Het bedrijf thuisbezorgd.nl geeft ons tegenwoordig de kans om te kijken waar we beter niet, maar ook zeker wél ons eten kunnen bestellen. Op Facebook doen we een uitgebreid onderzoek naar onze spannende eerste date, onze navigatie apps zorgen ervoor dat we nooit meer een verkeerde weg in slaan en Netflix weet nu al welke serie jij volgende week gaat bingen. Alles wat je kunt bedenken wordt elk jaar gemakkelijker gemaakt dan het jaar daarvoor, maar wat gebeurt er met je, wanneer je jezelf of iemand anders een keer verrast?

Bij Verrasdag.nl proberen we we een dagje uit samen te stellen waar niets te voorspellen is. Onderzoek wijst uit dat mensen die soms verrast worden daadwerkelijk gelukkiger zijn. Wij proberen met ons concept mensen een onvergetelijke dag te bezorgen en het leven van de Nederlanders nét iets verrassender te maken.

Ons team

Wij stellen ons graag even voor!

dagje uit met een grote groep

Matthijs van Wijngaarden

Co-founder & website

De hoofdverantwoordelijke voor de website en degene die zorgt voor een goede vindbaarheid op de zoekmachines via SEO. Matthijs houdt graag overzicht over alle afdelingen en springt bij waar dit nodig is. 

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Hidde Blom

Co-founder & financiën

Een grote kans dat zijn stem uit jouw telefoonspeaker zal klinken als hij jouw Verrasdag mag onthullen. Daarnaast natuurlijk de man achter de financiën. Een grote verantwoordelijkheid die hij graag op zich neemt.

verrassingsdag

Nevin van den Berg

Co-founder & inkoop

Onze enige echte ‘chef inkoop’. Zonder Nevin, geen Verrasdag! Hij is een belangrijke schakel in jouw Verrasdag. De meest bijzondere restaurants, mooiste hotels en onvergetelijke activiteiten worden door hem uitgezocht.

het dagje uit in Hilversum

Jasper de Boer

Co-founder & social media

Onze social media specialist Jasper, ook wel JP de Boer genoemd. Het creatieve brein achter de gevarieerde content van Verrasdag.nl op social media. Videobewerking is daarnaast ook een waardevolle skill en hij toont dit in de praktijk.