Over ons

Waar staat Verrasdag.nl precies voor? Welke mensen zitten achter het bedrijf? Wij stellen ons graag even voor!

Verrasdag.nl is bekend van...

Verrasdag - Favicon logo

OVER VERRASDAG.NL

Verrasdag.nl is opgericht op 1 augustus 2020 door vier studenten uit Gorinchem. Midden in de Corona crisis is het concept voor Verrasdag.nl ontstaan en zijn wij aan de slag gegaan om een bedrijf op te zetten wat de leukste dagjes uit in Nederland verzorgd, uiteraard met een twist. Het verrassingselement is wat Verrasdag.nl uniek maakt en onderscheidt van de massa. 

Wij vinden dat het leven de laatste jaren erg voorspelbaar is geworden! Het bedrijf thuisbezorgd.nl geeft ons tegenwoordig de kans om te kijken waar we beter niet, maar ook zeker wél ons eten kunnen bestellen. Op Facebook doen we een uitgebreid onderzoek naar onze spannende eerste date, onze navigatie apps zorgen ervoor dat we nooit meer een verkeerde weg in slaan en Netflix weet nu al welke serie jij volgende week gaat bingen. Alles wat je kunt bedenken wordt elk jaar gemakkelijker gemaakt dan het jaar daarvoor, maar wat gebeurt er met je, wanneer je jezelf of iemand anders een keer verrast?

Bij Verrasdag.nl proberen we we een dagje uit samen te stellen waar niets te voorspellen is. Onderzoek wijst uit dat mensen die soms verrast worden daadwerkelijk gelukkiger zijn. Wij proberen met ons concept mensen een onvergetelijke dag te bezorgen en het leven van de Nederlanders nét iets verrassender te maken.

Ons team

Wij stellen ons graag even voor!

dagje uit met een grote groep

Matthijs van Wijngaarden

Co-founder & website

Matthijs is de hoofdverantwoordelijke voor de website en is degene die algemeen overzicht houdt over alle afdelingen. Met zijn pre-master studie in Strategic Business Management kan hij geleerde lessen direct toepassen in de praktijk. 

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Hidde Blom

Co-founder & financiën

Een grote kans dat zijn stem uit jouw telefoonspeaker zal klinken als hij jouw Verrasdag mag onthullen. Daarnaast natuurlijk de man achter de financiën. Hidde is de man die zijn full-time baan combineert met zijn werkzaamheden bij Verrasdag.nl!

verrassingsdag

Nevin van den Berg

Co-founder & inkoop

De enige echte ‘chef inkoop’. Zonder Nevin, geen Verrasdag! Hij is een belangrijke schakel in jouw Verrasdag. De meest bijzondere restaurants, mooiste hotels en onvergetelijke activiteiten worden door Nevin geselecteerd en nauwkeurig ingeboekt om jouw Verrasdag tot een succes te maken.

het dagje uit in Hilversum

Jasper de Boer

Co-founder & social media

Hét creatieve brein achter de social media kanalen van Verrasdag.nl. Heb je die verrassende en gevarieerde posts op Instagram & Facebook gezien?! Hoogstwaarschijnlijk het werk van JP de Boer! Daarnaast komt zijn achtergrond in videobewerking goed van pas zoals je kunt zien op de homepage.