Blog #12 van 2021 | Verrasblogs


Zomer 2021 met verrasdag.nl

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Door Hidde Blom

Nu de zomer weer in aantocht is en de corona maatregelen langzaam maar zeker versoepeld worden, kunnen wij van Verrasdag.nl ook langzaam de deuren weer openen om jou tijdens de zomer de leukste dagjes uit te laten beleven. Terrassen gaan weer open, sporten is in steeds vrijere vorm weer mogelijk, verschillende activiteiten door heel Nederland zijn langzaam weer mogelijk en iedereen heeft zin om er weer op uit te gaan. 

Verkoelende activiteiten

De zomers in Nederland worden elk jaar warmer en warmer. Het is dus goed om tijdens deze hete dagen de verkoeling op te zoeken. Bij het boeken van jouw Verrasdag kun jij als interesse “water” invullen. Maak tijdens jouw Verrasdag een rondvaart door een van de vele grachten die de Nederlandse steden te bieden hebben. Volg een duik workshop en neem de skills die jij hier leert mee naar jouw volgende vakantiebestemming, om daar in de prachtige wateren van de zee of oceaan de vele geheimen van de onderwaterwereld te verkennen. Of ga suppen bij een van de vele locaties in Nederland waar wij dit aanbieden en padel heerlijk op jouw warme zomerdag in de zon met een drankje erbij. 

Proeverijen

De warme zomerdagen maken veel in iedereen los, zo ook een grote eetlust en een nog grotere dorst. Bij Verrasdag.nl kun jij zomaar belanden bij een van de vele proeverijen door heel Nederland. Zo kun jij een culinaire wandeltour maken waarbij je langs verschillende leuke en unieke hotspots komt. Bij elke hotspot maak je een korte stop om daar iets te eten of te drinken. Ook kun je zomaar bij een heerlijke bierproeverij belanden. Dit is natuurlijk geweldig nadat je een lange dag de toerist in eigen land bent geweest. Of ga dineren in een van de vele restaurants waar op toepasselijke wijze een geheel verrassingsmenu wordt geserveerd om jouw hele Verrasdag in het teken van verrassingen te laten zijn. Voor ieder wat wils!

Zomers overnacht

De zomer staat natuurlijk ook in het teken van op pad gaan, weekendjes weg en ontspannende vakanties. Wanneer jij een complete Verrasdag boekt zul jij jouw dag vol verrassingen helemaal compleet maken (duh!) door ook nog eens te overnachten in een van de vele unieke hotels die ons kikkerlandje te bieden heeft. Overnacht op een boot die omgebouwd is tot een hotel met veel sfeervolle en knusse kamers. Ga slapen in een hotel waarbij je vanaf het dakterras, met een heerlijk drankje in je hand, een prachtig uitzicht hebt op de rest van de omgeving. Of sluit de dag af door te overnachten in een heus kasteel. 

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar leuke plekjes in allerlei steden in Nederland en wij delen deze graag met jou! Wij verzorgen graag een dagje uit met leuke tips over jouw stad, een leuke activiteit gekozen op je eigen interesses en een optioneel bij te boeken lunch, diner en/of overnachting om je Verrasdag helemaal compleet te maken! Lijkt dit jou erg leuk? Neem een kijkje bij onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Zomer 2021 met verrasdag.nl