Wat doen wij tegen corona?

Een dagje uit tijdens de coronatijd? Wat kan er wel en wat kan er (tijdelijk) niet? Wij geven je graag wat meer informatie rondom de maatregelen en hoe wij hierop anticiperen.

Jouw Verrasdag in Coronatijd

Wat doen wij tegen Corona? De wereld is het afgelopen jaar enorm veranderd en het ‘nieuwe normaal’ is de realiteit. Wij van Verrasdag.nl vinden het belangrijk dat jij als klant goed geinformeerd wordt omtrent de maatregelen en welke gevolgen dit heeft op jouw dagje uit in Nederland. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Jouw verrasdag is tijdelijk niet te boeken ;(

Helaas zitten we momenteel in een lockdown. Dit maakt het natuurlijk onmogelijk om nog Verrasdagen te organiseren. Ook de online Verrasdag is in onze ogen momenteel niet verantwoordelijk en daarom bieden wij tijdelijk alleen giftcards aan op onze website!

We kijken uit naar het moment dat de verrasdag weer mogelijk is!

Zodra er opnieuw versoepelingen van de maatregelen worden aangekondigd zullen wij je daarover informeren op onze sociale media kanalen en deze pagina zal constant worden bijgehouden omtrent de laatste ontwikkelingen. Wij hopen je binnen enkele maanden weer te kunnen verrrassen met de leukste activiteiten, restaurants en hotels.
Actuele informatie rondom het coronavirus

Vanwege deze maatregelen is het tijdelijk niet mogelijk om een Verrasdag te boeken. Zodra dit weer mogelijk is laten wij dit uiteraard zo snel mogelijk weten. Het is wel mogelijk om giftcards te kopen op onze website. 

Deze pagina zal constant worden bijgehouden op basis van de actuele maatregelen rondom het Coronavirus. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of kijken bij onze veelgestelde vragen.

BLIJF GEZOND, BLIJF VEILIG!

Het team van Verrasdag.nl