Wat doen wij tegen corona?

Een dagje uit tijdens de coronatijd? Wat kan er wel en wat kan er (tijdelijk) niet? Wij geven je graag wat meer informatie rondom de maatregelen en hoe wij hierop anticiperen.

Jouw Verrasdag in Coronatijd

Wat doen wij tegen Corona? De wereld is het afgelopen jaar enorm veranderd en het ‘nieuwe normaal’ is de realiteit. Wij van Verrasdag.nl vinden het belangrijk dat jij als klant goed geinformeerd wordt omtrent de maatregelen en welke gevolgen dit heeft op jouw dagje uit in Nederland. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

We kijken uit naar het moment dat de verrasdag weer mogelijk is!

Na een lange periode gaan er steeds meer deuren open in Nederland. Horeca, sportscholen, winkels, evenementen en nog zo veel meer. We kunnen allemaal steeds meer dingen gaan ondernemen en wat hebben we er zin in. Vanaf 5 juni is het ook weer mogelijk om jouw Verrasdag te boeken en eindelijk Nederland weer te ontdekken op een manier hoe je dat nog nooit eerder hebt gedaan. Verwen jezelf met deze gave ervaring of geef een Verrasdag cadeau aan iemand die dit volgens jou wel verdient heeft.  
Actuele informatie rondom het coronavirus

Vanwege de huidige maatregelen is het voor ons weer mogelijk om een verradag te organiseren. Wij zijn erg blij dat dit weer kan.

Deze pagina zal constant worden bijgehouden op basis van de actuele maatregelen rondom het Coronavirus. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of kijken bij onze veelgestelde vragen.

BLIJF GEZOND, BLIJF VEILIG!

Het team van Verrasdag.nl