Wat doen wij tegen corona?

Een dagje uit tijdens de coronatijd? Wat kan er wel en wat kan er (tijdelijk) niet? Wij geven je graag wat meer informatie rondom de maatregelen en hoe wij hierop anticiperen.

Jouw Verrasdag in Coronatijd

Wat doen wij tegen Corona? De wereld is het afgelopen jaren enorm veranderd en het ‘nieuwe normaal’ is de realiteit ondanks het feit dat alles weer normaler wordt. Wij van Verrasdag.nl vinden het belangrijk dat jij als klant goed geinformeerd wordt omtrent de maatregelen en welke gevolgen dit heeft op jouw dagje uit in Nederland. Heb je na het lezen van dit artikel nog vragen en/of opmerkingen? Neem dan even contact met ons op!

Zorg voor een geldige corona check app tijdens jouw Verrasdag!

Je kunt alle Verrasdagen weer gewoon boeken zoals het eerst was. Houd het er wel rekening mee dat je gevaccineerd moet zijn om een Verrasdag te boeken, een negatieve test volstaat ook. Wij staan met het hele team klaar om weer verrassende dagjes uit te organiseren en wij gaan er hier vanuit dat jij de Corona Check App kunt gebruiken tijdens jouw Verrasdag! Eindelijk kunnen we Nederland weer ontdekken op een manier hoe je dat nog nooit eerder hebt gedaan. 
Actuele informatie rondom het coronavirus

Uiteraard houden wij de maatregelen goed in de gaten en zorgen wij bij elke Verrasdag voor een last-minute optie om eventueel kosteloos te annuleren mocht dit nodig zijn.

Deze pagina zal constant worden bijgehouden op basis van de actuele maatregelen rondom het Coronavirus. Voor meer vragen kunt u altijd contact met ons opnemen of kijken bij onze veelgestelde vragen.

BLIJF GEZOND, BLIJF VEILIG!

Het team van Verrasdag.nl