verrasdag.nl voor bedrijven

Jouw werknemers zijn natuurlijk de allerbeste en die verdienen zo nu en dan een presentje of een gezellig bedrijfsuitje! Bij Verrasdag.nl ben je hiervoor aan het juiste adres!

Onze klanten...


Wat zijn de mogelijkheden?

Verrasdag.nl organiseert het meest verrassende dagje uit van Nederland! Boek jouw Verrasdag, beantwoord een aantal vragen en de voorpret kan beginnen! Op de datum van jouw Verrasdag ontvang je meer informatie over wat je gaat doen en waar dit gaat plaatsvinden. Met ons concept proberen wij het MKB in de kleine- en middelgrote steden in Nederland te ondersteunen en stimuleren wij economische groei in deze regio’s.

Ook voor bedrijven zijn er bij Verrasdag.nl meerdere mogelijkheden! Een standaard teambuilding of diezelfde giftcard die jij en je collega’s elk jaar krijgen…dat is verleden tijd! Met onze unieke bedrijfsuitjes of Verrasdag giftcards is er voor elke gelegenheid iets verrassend te vinden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de opties hieronder en neem contact op!

3

BEDRIJFSUITJES

Een bedrijfsuitje is iets waar al je collega’s naar uitkijken. Hét moment om te werken aan de de teamspirit en om het even gezellig te hebben met elkaar. Wij bij Verrasdag.nl vinden dat bedrijfsuitjes een essentieel onderdeel zijn van een goede werksfeer en uiteindelijk de bedrijfsresultaten. Met ons ruime netwerk aan unieke activiteiten en de beste restaurants stellen wij de meest verrassende bedrijfsuitjes samen waarbij er écht out-of-the-box wordt gedacht! Voor grote en kleine bedrijven hebben wij passende uitjes die zijn ingericht op de interesses van jouw werknemers en de wensen van het bedrijf! Want ja…wie houdt er nu niet van een verrassing?

Format Overige content (Insta)

VERRASDAG GIFTCARDS

Een cadeaukaart is misschien wel het bekendste presentje dat wordt overhandigd van werkgever op werknemer. De Verrasdag giftcard maakt dit moment uniek! Een giftcard waarbij elke werknemer zijn dagje uit zelf samenstelt op basis van eigen interesses! Oftewel, iedereen gaat iets doen wat ook echt bij diegene past. En uiteraard sturen wij onze klanten altijd naar de kleinschalige ondernemers, in de kleine- en middelgrote steden in Nederland. Zo wordt er (on)bewust een duurzaam doel gesteund dat vaak onderbelicht blijft, namelijk; het stimuleren van duurzame economische groei en fatsoenlijke werkgelegenheid.

Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is?
Neem contact met ons op!

Telefoon

Je kunt ons bellen op het onderstaande nummer of je kunt ook altijd een berichtje sturen via Whatsapp.

06-42849307

E-mail

Stuur ons een mailtje met jouw vraag en/of opmerking. Wij proberen je berichten altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

info@verrasdag.nl

messenger

Wij zijn bereikbaar via Facebook Messenger. Wij proberen je berichten altijd binnen 24 uur te beantwoorden.