verrasdag.nl voor bedrijven

Jouw werknemers zijn natuurlijk de allerbeste en die verdienen zo nu en dan een presentje of een gezellig bedrijfsuitje! Bij Verrasdag.nl ben je hiervoor aan het juiste adres!


Wat zijn de mogelijkheden?

Verrasdag.nl organiseert het meest verrassende dagje uit van Nederland! Boek jouw Verrasdag, beantwoord een aantal vragen en de voorpret kan beginnen! Op de datum van jouw Verrasdag ontvang je meer informatie over wat je gaat doen en waar dit gaat plaatsvinden. Met ons concept proberen wij het MKB in de kleine- en middelgrote steden in Nederland te ondersteunen en stimuleren wij economische groei in deze regio’s.

Ook voor bedrijven zijn er bij Verrasdag.nl meerdere mogelijkheden! Een standaard teambuilding of diezelfde giftcard die jij en je collega’s elk jaar krijgen…dat is verleden tijd! Met onze unieke bedrijfsuitjes of Verrasdag giftcards is er voor elke gelegenheid iets verrassend te vinden! Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk de opties hieronder en neem contact op!

BEDRIJFSUITJES

Wil je je jezelf en je collega’s verrassen met een bijzonder bedrijfsuitje? Laat het dan organiseren door Verrasdag.nl! Met onze ruime netwerk aan unieke activiteiten en de beste restaurants is er voor iedereen wat moois te vinden. Wij focussen op de kleinschalige ondernemers en zorgen er ten alle tijden voor dat jullie een bedrijfsuitje ervaren waarbij er echt out-of-the-box wordt gedacht…want wie wil er nu een standaard bedrijfsuitje? 😉

VERRASDAG GIFTCARDS

Verrasdag.nl organiseert het meest verrassende dagje uit van Nederland! Boek jouw Verrasdag, beantwoord een aantal vragen en de voorpret kan beginnen! Op de door jouw gekozen datum ontvang je verdere informatie over wat jij nu gaat doen tijdens jouw dagje uit. Met ons concept proberen wij het MKB in de kleine- en middelgrote steden in Nederland te ondersteunen en stimuleren wij economische groei in deze regio’s.

Ben je benieuwd naar wat er mogelijk is?
Neem contact met ons op!

Telefoon

Je kunt ons bellen op het onderstaande nummer of je kunt ook altijd een berichtje sturen via Whatsapp.

06-42849307

E-mail

Stuur ons een mailtje met jouw vraag en/of opmerking. Wij proberen je berichten altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

info@verrasdag.nl

messenger

Wij zijn bereikbaar via Facebook Messenger. Wij proberen je berichten altijd binnen 24 uur te beantwoorden.