Blog #7 | Verrasblogs

Verrasdag.nl, niet zomaar een dagje uit!

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Door Hidde Blom

Bij Verrasdag.nl staan we er om bekend dat wij niet zomaar dagjes uit organiseren, maar dagjes uit waarbij de gehele dag één grote verrassing is. Tot op zekere hoogte kan jij aangeven hoe jij wilt dat je dag eruit komt te zien, maar waar je heen gaat en wat je gaat doen wordt pas bekend gemaakt op het laatste moment. Wij nemen jouw hele planning uit handen en het enige wat je hoeft te doen is uitkijken naar dat geweldige dagje uit die jij hebt gepland met wie je ook gaat. Deze blog zal gaan over de verschillende deals die wij aanbieden bij Verrasdag.nl. 

Deal #1 | Een Verrasdag

Om te beginnen is er “een Verrasdag”. Wanneer jij voor deze optie kiest, kies je er voor om een dagje uit te gaan naar een onbekende stad, waar je ook een onbekende activiteit zal gaan doen.

Deal #2 | Een uitgebreide Verrasdag

Daarnaast is er ook “een uitgebreide Verrasdag”. Bij deze optie zitten er, net zoals bij “een Verrasdag”, een onbekende stad en een onbekende activiteit inbegrepen. Maar een uitgebreide keuze zou geen uitgebreide keuze zijn als er niet iets extra’s bij zou zitten. Daarom zit er bij deze optie ook nog een diner bij een onbekend restaurant in dit pakket.

Bij Verrasdag.nl boek je meer dan alleen een verrassingsactiviteit. De hele ervaring zorgt ervoor dat je een dag ervaart die je niet snel zal vergeten. De digitale stadsgids, de routebeschrijvingen, het persoonlijke audio-bericht, dit alles maakt jouw Verrasdag bijzonder!

Deal #3 | Een complete Verrasdag

Last but not least hebben wij ook nog “een complete Verrasdag”. Bij deze optie zit al het bovengenoemde, de onbekende stad, de onbekende activiteit en een diner in een onbekend restaurant. Om deze complete Verrasdag mooi af te sluiten krijg je bij deze optie ook nog eens een overnachting in een onbekend hotel. Zo is jouw gehele dag één grote verrassing, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Nu klinkt dit natuurlijk fantastisch om te doen, maar hoe werkt het boeken precies? Kan ik uit meer opties kiezen bij de verschillende deals? Is het mogelijk om aan te geven wat ik absoluut niet wil doen of waar ik liever niet naartoe wil? Dit zijn hele goede vragen waar jij mee zou kunnen zitten. De antwoorden op deze vragen kun je vinden op bij onze veelgestelde vragen of bij hoe werkt het?

Wanneer mogen wij jou verrassen? 

Wacht niet langer en bekijk nu onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Verrasdag.nl, niet zomaar een dagje uit