Stage/afstudeeropdracht | Part-time | Online

Afstudeerder MARKETING & SOCIAL MEDIa

Wie zijn wij?

Verrasdag.nl is opgericht op 1 augustus 2020 door studenten uit Gorinchem. Midden in de Corona crisis is het concept voor Verrasdag.nl ontstaan en zijn wij aan de slag gegaan om een bedrijf op te zetten wat de leukste dagjes uit in Nederland verzorgd, uiteraard met een twist. Het verrassingselement is wat Verrasdag.nl uniek maakt en onderscheidt van de massa. 

Wij vinden dat het leven de laatste jaren erg voorspelbaar is geworden! Het bedrijf thuisbezorgd.nl geeft ons tegenwoordig de kans om te kijken waar heerlijk eten kunnen bestellen, en welke restaurants we beter over kunnen slaan. Op Facebook doen we een uitgebreid onderzoek naar onze spannende eerste date, onze navigatie apps zorgen ervoor dat we nooit meer een verkeerde weg inslaan en Netflix weet nu al welke serie jij volgende week gaat bingen. Alles wat je kunt bedenken wordt elk jaar gemakkelijker gemaakt dan het jaar daarvoor, maar wat gebeurt er met je, wanneer je jezelf of iemand anders een keer verrast?

Bij Verrasdag.nl proberen we we een dagje uit samen te stellen waar niets te voorspellen is. Onderzoek wijst uit dat mensen die soms verrast worden daadwerkelijk gelukkiger zijn. Wij proberen met ons concept mensen een onvergetelijke dag te bezorgen en het leven van de Nederlanders nét iets verrassender te maken.

 

Vacature | marketing & social media (afstudeerder)

Wie ben jij?

Bij Verrasdag.nl zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair/afstudeerder die affiniteit heeft met marketing, communicatie en/of social media. Ben jij die persoon die het leuk vindt om bezig te zijn met het creëren van nieuwe content, eigen initiatief neemt en is marketing & social media iets wat jou erg interesseert? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij ons krijg jij de vrijheid om ondernemend te zijn, je eigen ideeën uit te werken en vooral helpen om Verrasdag.nl nog meer op de kaart te zetten in Nederland! Kun jij je vinden in de onderstaande eisen? Dan zien wij erg graag je sollicitatie tegemoet!

– Je bent 1/2 dagen per week beschikbaar en/of je doet een afstudeeronderzoek;

– Je bent een HBO/Associate Degree student in de richting van marketing, social media of gerelateerd;

– Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

– Je hebt een eigen laptop ter beschikking;

– Je hebt een ondernemende houding, je bent proactief en neemt eigen initiatief!

Wat zijn je werkzaamheden?

Social media & Marketing

Vanaf jouw eigen werkplek (Verrasdag.nl werkt compleet online) ben jij voornamelijk bezig met het creëren van content voor de sociale media kanalen en maak je plannen om de marketing constant te verbeteren en te optimaliseren. Eigen input wordt zeer gewaardeerd!

Afstudeeronderzoek?

Wij zijn met Verrasdag.nl constant onze processen en werkzaamheden aan het optimaliseren en verbeteren. Kan jij hier een bijdrage aan leveren door het doen van een afstudeeropdracht of onderzoek, dan staan wij hier zeker voor open! Dit kan worden gecombineerd met de stage maar ook alleen afstuderen is mogelijk!

BEN JE ENTHOUSIAST EN WIL JE GRAAG SOLLICITEREN?

Stuur je CV en motivatiebrief naar matthijs@verrasdag.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!