Uitjes Brabant 2 personen

Uitjes Brabant 2 personen

Je hebt uitjes in Brabant voor 2 personen en je hebt uitjes Brabant voor 2 personen via Verrasdag. En tussen deze twee dagjes uit zit nogal wat verschil. Wil je echt eens helemaal verrast worden, dan kies je voor ons en laat je ons van Verrasdag een dagje weg in Nederland verzorgen. Dit kan prima een uitje Brabant voor 2 personen worden, je kunt ook zomaar terecht komen in een andere stad in ons land.

Bepaal de dag en geef aan waar je interesses precies liggen

Het eerste wat je doet is het uitzoeken van een geschikte datum waarop jij je wilt laten verrassen. Vervolgens geef je aan wat jij leuk vindt en op welke vlakken je interesses liggen. Belangrijk, want we willen je uiteraard iets aanbieden dat niet alleen verrassend is, maar wat ook aansluit bij wat jij leuk vindt. Nadat we de uitjes Brabant voor 2 personen voor je geregeld hebben, krijg je een dag voor de grote dag te lezen waar je naartoe gaat, als we je een mail sturen. De activiteit die je gaat ondernemen houden we geheim tot op de dag zelf en maken we je via een audiobericht duidelijk. Tot die tijd blijft het heel spannend dus.

Uitjes Brabant 2 personen

Voor zowel gezinnen als voor bedrijven

Wij van Verrasdag kunnen je ook als bedrijf prima van dienst zijn en een dagje uit was nooit eerder zo verrassend als wanneer je kiest de dag door ons samen te laten stellen. De dag kan overal in Nederland plaatsvinden, afhankelijk van wat je aangegeven hebt maximaal te willen rijden. Natuurlijk behoren uitjes Brabant voor 2 personen tot onze opties, we kunnen je echter ook zomaar ergens anders naartoe sturen. Laat je gewoon verrassen, want dat is wat we nou eenmaal graag doen. 

De leukste uitjes Brabant voor 2 personen 

We kunnen je drie verschillende Verrasdagen bieden. Kies je voor de reguliere verrasdag, dan is de activiteit de verrassing net als uiteraard de locatie. Je kunt de dag uitbreiden door te kiezen voor de uitgebreide verrasdag, waarbij er na de activiteit een diner wacht. Kies je voor de complete verrasdag, dan is er behalve een diner ook nog een hotelovernachting voor je geregeld. Niets zo leuk als een verrassend dagje uit in Utrecht, uitjes Brabant voor 2 personen of een leuke activiteit in Amsterdam. Het kan allemaal. Geef je over en laat je verrassen en beleef een dag die je niet snel weer vergeet. 

Benieuwd naar onze deals?!

Bekijk onze deals en maak een keuze voor jouw Verrasdag!