Spontaan dagje weg? Goed voor je relatie!

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd opzoek naar de leukste uitjes voor jou en je gezelschap. Ga je een spontaan dagje weg met je geliefde, maar weinig tijd om dit te plannen? Wij zijn er voor je! Want een spontaan dagje uit is dé boost voor jouw relatie! Samen spontane en verrassende activiteiten ondernemen heeft positieve effecten op je gezondheid, jullie band en zorgt ervoor dat jullie uit de comfort-zone stappen! ;)

0 Reacties

3x dineren op een bijzondere locatie

Het diner; het moment om eventjes met het gezin te babbelen over wat we vandaag allemaal gedaan hebben. Verhalen over werk, school of de studie passeren de revue. Dit kan natuurlijk gewoon thuis of bij familie, maar het fijnste is toch altijd in een restaurant, waar iemand een heerlijk gerecht voor je klaarmaakt en je niet zelf op of om hoeft te kijken naar het koken of afwassen. Vandaag lichten wij drie bijzondere locaties uit waar je heerlijk kunt genieten van je diner.

Reacties uitgeschakeld voor 3x dineren op een bijzondere locatie

Hét dagje uit in Geldermalsen

Geldermalsen is een prachtig dorp gelegen in de Betuwe tussen de stadskernen Utrecht en 's-Hertogenbosch. Het dorp kent een rijke historie en diverse bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn! Het landschap, dat het gebied omringd en is kenmerkend voor de Betuwe

Reacties uitgeschakeld voor Hét dagje uit in Geldermalsen

Een verrassend duurzame impact

Met onze dagjes uit sturen wij jou altijd naar één van onze ‘verborgen pareltjes’, oftewel een ervaring die je zelf niet zo snel zult vinden. Met ons concept proberen wij Nederlanders hun eigen land te laten ontdekken op een unieke manier. Onze missie is dan ook om het MKB in de kleinschalige Nederlandse steden te steunen in een moeilijke tijd. Graag geven wij jou meer inzicht in onze duurzame impact op de maatschappij.

Reacties uitgeschakeld voor Een verrassend duurzame impact

Hét dagje uit in Arnhem

Arnhem is één van de vele steden waar je terecht zou kunnen komen. Zowel de activiteit als de bestemming blijven natuurlijk een verrassing tot het laatste moment. Wij zijn constant bezig met het zoeken naar leuke en unieke steden in Nederland die iets extra’s te bieden hebben. Vaak zijn dit de wat minder bekende steden in Nederland, maar ook regelmatig zal je uitkomen in een stad met een bekendere naam. In deze rubriek stellen wij verschillende ‘Verrasdag steden’ aan je voor. Alle steden in deze rubriek zijn een optie voor jouw Verrasdag. Vandaag in de spotlight: Arnhem!

Reacties uitgeschakeld voor Hét dagje uit in Arnhem

Een Verrasdag tijdens de Coronapandemie

Kun je je nog herinneren hoe jouw leven eruitzag vóór 2020? Het was periode waarin het woord positief daadwerkelijk altijd iets positiefs betekende, waar je bij Corona dacht aan een koud biertje, en waar het woord anderhalvemetersamenleving slechts een bruikbaar woord was voor galgje. Inmiddels weten we niet beter en vinden we het nieuwe normaal normaler dan normaal. We kijken vooruit naar een hopelijk betere tijd waarin we meer van ons leven kunnen gaan genieten.

Reacties uitgeschakeld voor Een Verrasdag tijdens de Coronapandemie

Een sportieve Verrasdag

Iedereen weet dat bewegen ontzettend goed voor je is, zo vinden wij dat bij Verrasdag.nl ook belangrijk! Zo kun je bij ons ook op originele sportieve uitjes gestuurd worden. En dan niet om te gaan voetballen met z’n allen, maar iets veel originelers zoals bijvoorbeeld blokarten! Benieuwd wat er nog meer in deze blog staat?

Reacties uitgeschakeld voor Een sportieve Verrasdag

De herfst met Verrasdag

De herfst, je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk.De bossen staan in het teken van herfstkleuren, paddenstoelen en wilde dieren. Niets kan op tegen zonnestralen die door de mist heen schijnen en aan de kust is het heerlijk uitwaaien en genieten van watersporten. Met deze tips voor mooie natuur in het najaar omarm jij de herfst straks ook als outdoor seizoen. Benieuwd waar jij tijdens jouw (herfst)Verrasdag kunt belanden? Check dan nu onze nieuwe blog!

0 Reacties

Het dagje uit in Groningen

Hét dagje uit in Groningen boek je natuurlijk via Verrasdag.nl! Groningen is de grootste noordelijke stad van Nederland. Groningen staat bekend om zijn prachtige monumenten, zoals de Martinitoren en zijn gezellige binnenstad. Lees snel verder!

0 Reacties

Een Bourgondische Verrasdag

Het is zomer! Zeg je zomer, dan zeg je ook genieten. Wij van Verrasdag.nl hebben de leukste en lekkerste plekken voor jou uitgezocht waar jij deze zomer heerlijk de bourgondiër kunt uithangen. Na al het lange wachten heeft iedereen in Nederland het meer dan verdient om er weer eens lekker op uit te gaan en te genieten van alles wat ons kleine, maar diverse landje te bieden heeft. Benieuwd waar jij tijdens jouw Verrasdag kunt gaan genieten? Check dan nu onze nieuwe blog!

0 Reacties