Blog #6 van 2022 | Verrasblogs

Spontaan dagje weg? Goed voor je relatie!

Door Jasmijn de Looijer

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd opzoek naar de leukste uitjes voor jou en je gezelschap. Ga je een spontaan dagje weg met je geliefde, maar weinig tijd om dit te plannen? Wij zijn er voor je! Want een spontaan dagje uit is dé boost voor jouw relatie! Samen spontane en verrassende activiteiten ondernemen heeft positieve effecten op je gezondheid, jullie band en zorgt ervoor dat jullie uit de comfort-zone stappen! 😉

Daag elkaar uit op de klimmuur

Zijn jullie echte waaghalzen en niet bang voor een beetje hoogte? Dan is dit misschien wel dé perfecte date voor jullie. Klim zo hoog mogelijk op de klimmuur en daag elkaar uit. In Nederland zitten verschillende klimparken met binnen- en buiten klimmuren, en voor elke klimmer geschikt. Zowel beginner als gevorderd! In Zwolle zit zelfs de hoogste vrijstaande klimtoren van Europa, met een hoogte van wel 37 meter. Een adrenaline kick gegarandeerd! 

Aapjes kijken

Het klinkt misschien cliché en wat zoetsappig, maar wat is er nou leuker dan samen aapjes kijken? En tegenwoordig is er genoeg te doen veel dierentuinen in Nederland, dat je naast de dieren bewonderen ook nog andere dingen kunt doen. Zo kun je op safari bij de Beekse Bergen, komen de apen naar je toe in de Apenheul of bewonder je een dolfijnenshow in het Dolfinarium. 

“Teamwork makes the dreamwork”

Kunnen jullie goed samenwerken als een team? Kom erachter tijdens een escaperoom en leer elkaars nóg beter kennen. Sommige escaperooms kun je al doen vanaf 2 personen! Samen puzzels oplossen en codes ontcijferen om zo (hopelijk) op tijd de escaperoom uit te komen. Kom er snel achter of je partner wel zo stressbestendig is als je dacht…

Romantiek op het water?

Een middagje heerlijk varen met wat hapjes, een flesje bubbels en je date. Klinkt als een romantisch dagje weg toch? Op verschillende locaties in Nederland is het mogelijk om zelf een bootje te huren en te varen, zonder vaarbewijs. Maar wat ook leuk is, is een bootje met schipper die jullie rondvaart. Dan kan je namelijk genieten van de omgeving en een drankje zonder dat je moet opletten of je wel goed vaart! 

Spelletjes spelen

Wel zin om elkaar uit te dagen maar niet op een hele actieve manier? Gelukkig zijn er nog velen andere, wat rustigere, spellen die je samen met je date kunt doen. Ga bijvoorbeeld midgetgolfen, bowlen of zwemmen. Wist je dat je tegenwoordig van veel van deze spellen ook een glow in the dark versie hebt? Dat maakt het midgetgolfen of zwemmen nog leuker!

High wine

Een high tea…maar dan met wijn! Geniet van heerlijke hapjes, wijnen en elkaar gezelschap tijdens een high wine. Tegenwoordig helemaal hip en bij veel restaurants te boeken. Zowel voor lunch als diner is een high wine geschikt, waardoor het altijd ergens in de planning van je dagje weg zou passen. Niet zo’n fan van wijn? Bij sommige restaurants bieden ze ook high beers aan, voor de bierliefhebbers.

Een dagje weg is hoe dan ook goed voor je relatie, wat je nou ook gaat doen! En voor degene die misschien niet zo creatief zijn of simpelweg geen tijd hebben om een leuk dagje weg te plannen, zijn wij er om te helpen. Neem het initiatief in de relatie en boek één van onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Spontaan dagje weg? Goed voor je relatie!

Geef een antwoord