Onze deals

Het is altijd een goed idee om jezelf (of een ander) eens te verrassen! Kies hieronder welke verrassingsdag, oftewel Verrasdag het beste bij jou past!

Onze deals

Een verrasdag

Hét dagje uit met je activiteit als verrassing! Breng een bezoek aan een prachtige stad in Nederland en laat je verrassen door een nu nog onbekende activiteit die helemaal is uitgezocht op de interesses van jouw gezelschap!

Vanaf €34,95.- per persoon

Een uitgebreide verrasdag

Is alleen een activiteit tijdens jouw verrassingsdag niet genoeg? Breid jouw Verrasdag dan uit met een diner in jouw onbekende stad. Het diner blijft uiteraard ook een verrassing!

Vanaf €39,95.- 

Een complete verrasdag

Wil jij graag jouw Verrasdag helemaal compleet maken? Naast een activiteit en een diner krijg je er ook een overnachting bij om jouw onbekende stad nóg beter te ontdekken!

Vanaf €99,95.- 

Een verrasdag Giftcard

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan is de Verrasdag giftcard hét cadeau waar je naar op zoek bent! Verras je beste vriendin, gekste vriend, favoriete oom, liefste moeder of leukste vader met deze unieke giftcard!

Giftcards:  €10,00 €20,00 of €35,00

Voeg je koptekst hier toe

Wat zeggen onze klanten?

Een hele leuke verrassingsdag gehad met mijn vriendinnen in Amsterdam! De activiteit was echt een verrassing en we zagen dit totaal niet aankomen. 😉 Echt heel erg leuk!
Sara van Veen
12-07-2020 | 12:33
De eerste keer dat we ons jaarlijkse uitje met het team hebben laten organiseren en het was top! Leuke activiteit, heerlijk gegeten en een uitstekend gekozen hotel!
Marcel Hoogeveen
17-07-2020 | 22:48
Onze eerste ervaring met @verrasdag.nl was uitstekend! Gisteren met het hele team naar Noord-brabant geweest en een top activiteit gedaan. Echt een aanrader!
Rick van den Berg
28-07-2020 | 13:56