Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke maand komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

Uitjes Brabant 2 personen
Verrasblogs
Hidde Blom

Een Valentijns (verras)dag

Ook deze Valentijnsdag wordt anders dan andere jaren, maar dat betekent niet dat we er niet iets leuks van kunnen maken. Heb jij geen idee wat je wilt gaan doen of wil je niet cliché met rozen en chocolade aankomen? Wij van Verrasdag.nl hebben een aantal leuke tips voor jouw valentijnsdate tijdens deze lockdown.

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Jasper de Boer

De spannendste escape room van Verrasdag.nl

Tijdens mijn zoektocht naar originele activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland stuitte ik op een bijzondere activiteit…het “DarkPark”. Bij het DarkPark ondervind je een spannend avontuur met leuke puzzels. Als je van escape rooms houdt is dit de ideale activiteit voor jou! DarkPark biedt niet voor niets de meeste bekroonde Escape Room van heel Nederland.

Lees verder »
De steden van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

Hét dagje uit in Gorinchem

Hét dagje uit in Gorinchem, hoe moet je je dit voorstellen? De meeste mensen zullen de stad alleen kennen van de file-informatie op de radio…maar de stad heeft veel meer te bieden! De oude vestingstad staat bekend als stad met veel geschiedenis, veel evenementen en een gezellig centrum waar altijd wel iets te beleven is.

Lees verder »
Verrasblogs
Matthijs van Wijngaarden

Verrassend goede voornemens

Het is 1 januari en we laten 2020 achter ons. Het jaar dat ons leven compleet veranderde, waar het woord ‘positief’ vaak iets negatiefs betekende. We kijken er nu met z’n alle op terug, ieder vanuit zijn eigen perspectief. Wij kijken graag vooruit naar 2021 en hoe we er met elkaar een mooi jaar van kunnen maken. Wij zijn voorstanders van nieuwe en vooral verrassende nieuwe voornemens. Hierover vertellen we je graag meer in onze eerste blog van 2021!

Lees verder »
Verrasblogs
Jasper de Boer

Kerst met Verrasdag

De dag waar veel mensen elk jaar weer naar uitkijken, eerste kerstdag! Gezellig eten met vrienden & familie is dit jaar net even anders vanwege de pandemie, ondanks dat hopen wij jullie dit jaar een hele mooie en gezellige kerst kunnen vieren! Vandaag gaan we kijken naar echte klassiekers wat betreft kerstmuziek en zijn we benieuwd wat er nu op het kerstmenu staat bij de meeste Nederlanders.

Lees verder »
Het leukste cadeau om te geven
De activiteiten van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

Het leukste cadeau om te geven

Het leukste cadeau om te geven is natuurlijk een Verrasdag giftcard! Echter ontvangen mensen liever een cadeau dan dat ze deze aan iemand geven. Maar is dat daadwerkelijk zo of halen mensen gemiddeld meer plezier uit het geven van een cadeau? Vandaag kijken we naar wat voor effect het heeft als je iemand iets geeft in plaats van iets krijgt.

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.