Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke 2 weken komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona
De activiteiten van Verrasdag
Hidde Blom

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Afgelopen week zijn de nieuwe Corona maatregelen ingegaan. Dit betekent dat musea, theaters, bibliotheken en vele andere openbare ruimtes hun deuren moeten sluiten. Door deze wending zullen veel recreatieve activiteiten niet meer mogelijk zijn.

Lees verder »
De steden van Verrasdag
Hidde Blom

Hét dagje uit in Leeuwarden

Leeuwarden, de Friese hoofdstad van ons kikkerlandje. In de volksmond ook wel bekend als Leewardden, Liwwadden, Leewadden, Ljouwert, Luwt of Lintwarde. Veel mensen weten dit niet, maar deze prachtige stad beschikt over een toren die nog schever staat dan de toren van Pisa en is ook nog eens één van de ‘Verrasdag steden’.

Lees verder »
bijzondere restaurants in Nederland
De activiteiten van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

3 bijzondere restaurants in Nederland

Menu Blog #11 | De activiteiten van Verrasdag 3 bijzondere restaurants in Nederland Door Matthijs van Wijngaarden Nederland heeft enorm veel onontdekte steden, de meest unieke activiteiten en veel bijzondere restaurants. Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar de leukste combinaties van stad, activiteit, restaurant

Lees verder »
De steden van Verrasdag
Jasper de Boer

Hét dagje uit in Leiden

Menu Blog #10 | De steden van Verrasdag Hét dagje uit in leiden Door Jasper de Boer Hét dagje uit in Leiden boek je natuurlijk via Verrasdag.nl! Leiden is een prachtige historische stad waar heel veel te beleven is. Leiden is een van de vele steden

Lees verder »
Verrasblogs
Matthijs van Wijngaarden

Lokale uitjes tijdens de coronacrisis

Menu Blog #9 | Verrasblogs Lokale uitjes tijdens de coronacrisis Door Matthijs van Wijngaarden Lokaal reizen tijdens de Coronacrisis is voor veel mensen in Nederland een logische optie. De wereld verandert door COVID-19 en het heeft een grote wereldwijde impact op de manier waarop we leven. 

Lees verder »
verrasdag
De activiteiten van Verrasdag
Nevin van den Berg

Een Delfts blauwe verrassingsdag

Menu Een delfts blauwe verrassingsdag Blog #8 | De activiteiten van Verrasdag Door Nevin van den Berg Een verrassingsdag, oftewel een Verrasdag, met een Delfts blauw tintje! In onze blog lichten we regelmatig verschillende activiteiten uit om je een idee te geven wat je kunt verwachten!

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.