Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke 2 weken komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

Verrasblogs
Hidde Blom

Wat wil jij liever, ervaringen of cadeaus?

Iedereen houdt ervan om iets te krijgen, maar wat zou jij liever krijgen; ervaringen of cadeaus? Materialistische dingen krijgen is leuk, maar deze verslijten of raak je kwijt. Ervaringen daarentegen zijn zoveel leuker om te geven en te krijgen en in deze blog lees je waarom!

Lees verder »
Het dagje uit in Maastricht
De steden van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

Hét dagje uit in Maastricht

Een dagje uit in Maastricht is altijd een goed idee. De oudste stad van Nederland, hoewel dit beweren de meeste Maastrichtenaren, maar deze titel wordt door meerdere steden geclaimd. Mestreech, zoals de Limburgers de stad noemen, is natuurlijk niet voor niets één van de ‘Verrasdag steden’.

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

De kunst van het koffieschenken

De ene persoon moet er niks van hebben en de ander kan zich geen ochtend voorstellen zonder een bakkie pleur, we hebben het natuurlijk over; koffie! Vandaag begeven we ons in de wereld van de latte art, oftewel de kunst van het koffieschenken.

Lees verder »
De steden van Verrasdag
Jasper de Boer

Hét dagje uit in Delft

Delft is een prachtige stad waar heel veel te beleven is. Delft staat bekend om de mooie geschiedenis en natuurlijk delfts blauw. Wij zijn constant bezig met het zoeken naar leuke en unieke steden in Nederland die iets extra’s te bieden hebben. Vaak zijn dit de wat minder bekende steden in Nederland, maar ook regelmatig zal je uitkomen in een stad met een bekendere naam.

Lees verder »
De invloed van vrienden
Verrasblogs
Nevin van den Berg

De invloed van vrienden

Vrienden, bijna iedereen heeft ze wel. Maar wist je ook dat vrienden een positieve invloed hebben op je gezondheid? En dat het onderhouden van vriendschappen ontzettend belangrijk is? Lees snel verder in onze blog en kom erachter wat voor invloed jouw vrienden hebben op jou!

Lees verder »
Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona
De activiteiten van Verrasdag
Hidde Blom

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Afgelopen week zijn de nieuwe Corona maatregelen ingegaan. Dit betekent dat musea, theaters, bibliotheken en vele andere openbare ruimtes hun deuren moeten sluiten. Door deze wending zullen veel recreatieve activiteiten niet meer mogelijk zijn.

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.