Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke maand komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

Het dagje uit in Alkmaar
De steden van Verrasdag
Jasper de Boer

Hét dagje uit in Alkmaar

De stad staat die bekend staat als “de kaasstad”. Maar Alkmaar heeft meer dan alleen kaas. Met een rijke geschiedenis, veel monumenten en tegelijk veel hippe tentjes is de stad absoluut het bezoeken waard!

Lees verder »
Verrasblogs
Matthijs van Wijngaarden

De perfecte moederdag

Nog maar 2 dagen en dan is het moederdag! Dé dag dat je je moeder even wat extra aandacht geeft en je haar even goed in het zonnetje zet. Sommige mensen vinden het maar een beetje commercieel gedoe zo’n dag. Maar toch…je moeder verwennen met een leuke verrassing, ontbijt op bed en cadeautjes kan geen kwaad. In deze blog vertel ik je hoe jij je moeder een geweldige dag kunt bezorgen!

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Verrasdag

Een Verrasdag om op te proosten

De meeste Nederlanders hebben wel eens een alcoholische versnapering geprobeerd. Maar wist je ook dat jouw Verrasdag geheel in het teken hiervan kan staan? Een lokale bierproeverij, eten in een restaurant met een heuse bierwand en slapen in een wijnvat. Het kan allemaal, dus lees snel verder!

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Hidde Blom

Een muzikale Verrasdag

Iedereen heeft wel dat ene favoriete nummer, waar de hele dag naar geluisterd kan worden. Muziek maakt veel in mensen los. Bij Verrasdag.nl kun jij jouw Verrasdag licht sturing geven door maximaal 5 van jouw/jullie interesses in te vullen. Is muziek een van jouw grote hobby’s of zou je graag iets met muziek willen doen op jouw dagje uit? Bij Verrasdag.nl ben je aan het juiste adres.

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

Achter de schermen bij Verrasdag.nl

Midden in de Corona crisis, augustus 2020, is Verrasdag.nl opgericht door vier studenten uit Gorinchem. Lokale uitjes werden de norm en dit is helemaal geen probleem! Je hoeft niet altijd een verre reis te maken om unieke en bijzondere plekken te bezoeken. Met deze gedachte is Verrasdag.nl ontstaan en organiseren wij verrassingsuitjes door heel Nederland. Maar hoe runnen deze jongens het bedrijf precies? Wij nemen je graag mee achter de schermen bij Verrasdag.nl!

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

Het dagje uit van de toekomst

Vanwege de Corona pandemie lijkt de wereld soms wel stil te staan. Desondanks gaan de technologische ontwikkelingen gewoon door. Ook op gebied van ons eigen vermaak en het dagtoerisme in Nederland is dit het geval. Welke activiteiten zijn over 10 jaar heel normaal? Maken we een dagtripje naar de maan of laten we ons in een zelfrijdende auto de mooiste plekken van ons land zien?

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.