Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke maand komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

De steden van Verrasdag
Jasper de Boer

Het dagje uit in Groningen

Hét dagje uit in Groningen boek je natuurlijk via Verrasdag.nl! Groningen is de grootste noordelijke stad van Nederland. Groningen staat bekend om zijn prachtige monumenten, zoals de Martinitoren en zijn gezellige binnenstad. Lees snel verder!

Lees verder »
Verrasblogs
Hidde Blom

Een Bourgondische Verrasdag

Het is zomer! Zeg je zomer, dan zeg je ook genieten. Wij van Verrasdag.nl hebben de leukste en lekkerste plekken voor jou uitgezocht waar jij deze zomer heerlijk de bourgondiër kunt uithangen. Na al het lange wachten heeft iedereen in Nederland het meer dan verdient om er weer eens lekker op uit te gaan en te genieten van alles wat ons kleine, maar diverse landje te bieden heeft. Benieuwd waar jij tijdens jouw Verrasdag kunt gaan genieten? Check dan nu onze nieuwe blog!

Lees verder »
Verrasblogs
Verrasdag

De perfecte vaderdag

Nog maar 2 dagen en dan is het Vaderdag! Dé dag dat je je vader even wat extra aandacht geeft en je hem even goed in het zonnetje zet. Hetzelfde als voor moederdag geldt, dat sommige mensen het maar een commercieel gedoe vinden, omdat je altijd lief moet zijn naar je ouders toe. Iedereen heeft daar een andere mening over, maar je vader verwennen met een paar leuke cadeaus of een leuk dagje weg, kan natuurlijk nooit kwaad. In deze blog lees je hier meer over!

Lees verder »
Verrasblogs
Hidde Blom

Zomer 2021 met verrasdag.nl

Nu de zomer weer in aantocht is en de corona maatregelen langzaam maar zeker versoepeld worden, kunnen wij van Verrasdag.nl ook langzaam de deuren weer openen om jou tijdens de zomer de leukste dagjes uit te laten beleven.Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar het meest leuke en originele uitje voor jou, dus bereid je voor op een geweldige zomer. Benieuwd wat jij deze zomer kunt gaan doen?

Lees verder »
Het dagje uit in Alkmaar
De steden van Verrasdag
Jasper de Boer

Hét dagje uit in Alkmaar

De stad staat die bekend staat als “de kaasstad”. Maar Alkmaar heeft meer dan alleen kaas. Met een rijke geschiedenis, veel monumenten en tegelijk veel hippe tentjes is de stad absoluut het bezoeken waard!

Lees verder »
Verrasblogs
Matthijs van Wijngaarden

De perfecte moederdag

Nog maar 2 dagen en dan is het moederdag! Dé dag dat je je moeder even wat extra aandacht geeft en je haar even goed in het zonnetje zet. Sommige mensen vinden het maar een beetje commercieel gedoe zo’n dag. Maar toch…je moeder verwennen met een leuke verrassing, ontbijt op bed en cadeautjes kan geen kwaad. In deze blog vertel ik je hoe jij je moeder een geweldige dag kunt bezorgen!

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.