Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke maand komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

De activiteiten van Verrasdag
Verrasdag

Een sportieve Verrasdag

Iedereen weet dat bewegen ontzettend goed voor je is, zo vinden wij dat bij Verrasdag.nl ook belangrijk! Zo kun je bij ons ook op originele sportieve uitjes gestuurd worden. En dan niet om te gaan voetballen met z’n allen, maar iets veel originelers zoals bijvoorbeeld blokarten! Benieuwd wat er nog meer in deze blog staat?

Lees verder »
Verrasblogs
Hidde Blom

De herfst met Verrasdag

De herfst, je houdt ervan of je vindt het verschrikkelijk.De bossen staan in het teken van herfstkleuren, paddenstoelen en wilde dieren. Niets kan op tegen zonnestralen die door de mist heen schijnen en aan de kust is het heerlijk uitwaaien en genieten van watersporten. Met deze tips voor mooie natuur in het najaar omarm jij de herfst straks ook als outdoor seizoen. Benieuwd waar jij tijdens jouw (herfst)Verrasdag kunt belanden? Check dan nu onze nieuwe blog!

Lees verder »
De steden van Verrasdag
Jasper de Boer

Het dagje uit in Groningen

Hét dagje uit in Groningen boek je natuurlijk via Verrasdag.nl! Groningen is de grootste noordelijke stad van Nederland. Groningen staat bekend om zijn prachtige monumenten, zoals de Martinitoren en zijn gezellige binnenstad. Lees snel verder!

Lees verder »
Verrasblogs
Hidde Blom

Een Bourgondische Verrasdag

Het is zomer! Zeg je zomer, dan zeg je ook genieten. Wij van Verrasdag.nl hebben de leukste en lekkerste plekken voor jou uitgezocht waar jij deze zomer heerlijk de bourgondiër kunt uithangen. Na al het lange wachten heeft iedereen in Nederland het meer dan verdient om er weer eens lekker op uit te gaan en te genieten van alles wat ons kleine, maar diverse landje te bieden heeft. Benieuwd waar jij tijdens jouw Verrasdag kunt gaan genieten? Check dan nu onze nieuwe blog!

Lees verder »
Verrasblogs
Verrasdag

De perfecte vaderdag

Nog maar 2 dagen en dan is het Vaderdag! Dé dag dat je je vader even wat extra aandacht geeft en je hem even goed in het zonnetje zet. Hetzelfde als voor moederdag geldt, dat sommige mensen het maar een commercieel gedoe vinden, omdat je altijd lief moet zijn naar je ouders toe. Iedereen heeft daar een andere mening over, maar je vader verwennen met een paar leuke cadeaus of een leuk dagje weg, kan natuurlijk nooit kwaad. In deze blog lees je hier meer over!

Lees verder »
Verrasblogs
Hidde Blom

Zomer 2021 met verrasdag.nl

Nu de zomer weer in aantocht is en de corona maatregelen langzaam maar zeker versoepeld worden, kunnen wij van Verrasdag.nl ook langzaam de deuren weer openen om jou tijdens de zomer de leukste dagjes uit te laten beleven.Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar het meest leuke en originele uitje voor jou, dus bereid je voor op een geweldige zomer. Benieuwd wat jij deze zomer kunt gaan doen?

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.