Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke 2 weken komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

De activiteiten van Verrasdag
Hidde Blom

Een muzikale Verrasdag

Iedereen heeft wel dat ene favoriete nummer, waar de hele dag naar geluisterd kan worden. Muziek maakt veel in mensen los. Bij Verrasdag.nl kun jij jouw Verrasdag licht sturing geven door maximaal 5 van jouw/jullie interesses in te vullen. Is muziek een van jouw grote hobby’s of zou je graag iets met muziek willen doen op jouw dagje uit? Bij Verrasdag.nl ben je aan het juiste adres.

Lees verder »
De steden van Verrasdag
Nevin van den Berg

Hét dagje uit op Scheveningen

Iedereen is wel bekend met de indrukwekkende pier, het mooie strand en de gezellige strandtenten. Jouw Verrasdag in Scheveningen combineren met Den Haag? Bij Verrasdag.nl is alles mogelijk en wij zoeken uiteraard naar de meest verrassende bestemmingen. Ik vertel je er graag alles over in deze blog!

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

Achter de schermen bij Verrasdag.nl

Midden in de Corona crisis, augustus 2020, is Verrasdag.nl opgericht door vier studenten uit Gorinchem. Lokale uitjes werden de norm en dit is helemaal geen probleem! Je hoeft niet altijd een verre reis te maken om unieke en bijzondere plekken te bezoeken. Met deze gedachte is Verrasdag.nl ontstaan en organiseren wij verrassingsuitjes door heel Nederland. Maar hoe runnen deze jongens het bedrijf precies? Wij nemen je graag mee achter de schermen bij Verrasdag.nl!

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Matthijs van Wijngaarden

Het dagje uit van de toekomst

Vanwege de Corona pandemie lijkt de wereld soms wel stil te staan. Desondanks gaan de technologische ontwikkelingen gewoon door. Ook op gebied van ons eigen vermaak en het dagtoerisme in Nederland is dit het geval. Welke activiteiten zijn over 10 jaar heel normaal? Maken we een dagtripje naar de maan of laten we ons in een zelfrijdende auto de mooiste plekken van ons land zien?

Lees verder »
Verrasblogs
Hidde Blom

Een Valentijns (verras)dag

Ook deze Valentijnsdag wordt anders dan andere jaren, maar dat betekent niet dat we er niet iets leuks van kunnen maken. Heb jij geen idee wat je wilt gaan doen of wil je niet cliché met rozen en chocolade aankomen? Wij van Verrasdag.nl hebben een aantal leuke tips voor jouw valentijnsdate tijdens deze lockdown.

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Jasper de Boer

De spannendste escape room van Verrasdag.nl

Tijdens mijn zoektocht naar originele activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland stuitte ik op een bijzondere activiteit…het “DarkPark”. Bij het DarkPark ondervind je een spannend avontuur met leuke puzzels. Als je van escape rooms houdt is dit de ideale activiteit voor jou! DarkPark biedt niet voor niets de meeste bekroonde Escape Room van heel Nederland.

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.