Onze blog

Welkom bij onze blog! Elke maand komt er een nieuwe blog online. Lees over onze steden, activiteiten en natuurlijk onze Verrasblogs!

verrasdag
Verrasblogs
Jasmijn de Looijer

Spontaan dagje weg? Goed voor je relatie!

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd opzoek naar de leukste uitjes voor jou en je gezelschap. Ga je een spontaan dagje weg met je geliefde, maar weinig tijd om dit te plannen? Wij zijn er voor je! Want een spontaan dagje uit is dé boost voor jouw relatie! Samen spontane en verrassende activiteiten ondernemen heeft positieve effecten op je gezondheid, jullie band en zorgt ervoor dat jullie uit de comfort-zone stappen! 😉

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Jasper de Boer

3x dineren op een bijzondere locatie

Het diner; het moment om eventjes met het gezin te babbelen over wat we vandaag allemaal gedaan hebben. Verhalen over werk, school of de studie passeren de revue. Dit kan natuurlijk gewoon thuis of bij familie, maar het fijnste is toch altijd in een restaurant, waar iemand een heerlijk gerecht voor je klaarmaakt en je niet zelf op of om hoeft te kijken naar het koken of afwassen. Vandaag lichten wij drie bijzondere locaties uit waar je heerlijk kunt genieten van je diner.

Lees verder »
De activiteiten van Verrasdag
Jasper Merks

Hét dagje uit in Geldermalsen

Geldermalsen is een prachtig dorp gelegen in de Betuwe tussen de stadskernen Utrecht en ‘s-Hertogenbosch. Het dorp kent een rijke historie en diverse bezienswaardigheden die zeker een bezoekje waard zijn! Het landschap, dat het gebied omringd en is kenmerkend voor de Betuwe

Lees verder »
Verrasblogs
Matthijs van Wijngaarden

Een verrassend duurzame impact

Met onze dagjes uit sturen wij jou altijd naar één van onze ‘verborgen pareltjes’, oftewel een ervaring die je zelf niet zo snel zult vinden. Met ons concept proberen wij Nederlanders hun eigen land te laten ontdekken op een unieke manier. Onze missie is dan ook om het MKB in de kleinschalige Nederlandse steden te steunen in een moeilijke tijd. Graag geven wij jou meer inzicht in onze duurzame impact op de maatschappij.

Lees verder »
Dagje uit in Arnhem
De steden van Verrasdag
Jasmijn de Looijer

Hét dagje uit in Arnhem

Arnhem is één van de vele steden waar je terecht zou kunnen komen. Zowel de activiteit als de bestemming blijven natuurlijk een verrassing tot het laatste moment. Wij zijn constant bezig met het zoeken naar leuke en unieke steden in Nederland die iets extra’s te bieden hebben. Vaak zijn dit de wat minder bekende steden in Nederland, maar ook regelmatig zal je uitkomen in een stad met een bekendere naam. In deze rubriek stellen wij verschillende ‘Verrasdag steden’ aan je voor. Alle steden in deze rubriek zijn een optie voor jouw Verrasdag. Vandaag in de spotlight: Arnhem!

Lees verder »
Coronapandemie
Verrasblogs
Matthijs van Wijngaarden

Een Verrasdag tijdens de Coronapandemie

Kun je je nog herinneren hoe jouw leven eruitzag vóór 2020? Het was periode waarin het woord positief daadwerkelijk altijd iets positiefs betekende, waar je bij Corona dacht aan een koud biertje, en waar het woord anderhalvemetersamenleving slechts een bruikbaar woord was voor galgje. Inmiddels weten we niet beter en vinden we het nieuwe normaal normaler dan normaal. We kijken vooruit naar een hopelijk betere tijd waarin we meer van ons leven kunnen gaan genieten.

Lees verder »

Een dagje uit met verrasdag.nl!

Leuke activiteiten, diner en lunch, overnachting. Bekijk onze blogs.