online Verrasdag

Een Verrasdag in je eigen woonkamer! Ja, dat kan! Bij een Online Verrasdag brengen wij de activiteit naar jou en beleef je een uniek dagje uit op een veilige manier! Geniet van je verrassingsactiviteit onder het genot van een gratis hapje & een drankje.

vanaf: €14,95.-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

WAT KAN JE VERWACHTEN?

EEN ONLINE VERRASSINGSACTIVITEIT

Heb jij ooit door het Louvre in Parijs gelopen zonder dat het zwart zag van de mensen? Zie jij jezelf al de lekkerste gerechten maken met een professionele kok vanuit je eigen keuken of ervaar jij misschien wel een escape room vanuit je woonkamer? Bij Verrasdag.nl is het allemaal mogelijk!

EEN HAPJE & EEN DRANKJE

Of je nu een dagje uit gaat in Nederland of een gezellige avond thuis zit, er is altijd tijd voor een heerlijke versnapering. Hoe mooi zou het zijn als je hiermee ook de lokale ondernemer kan steunen?! Bij Verrasdag.nl zorgen wij ervoor dat jij tijdens jouw activiteit kan genieten van een verzorgd hapje & drankje van lokale ondernemers. Uiteraard wordt dit bij jou thuis geleverd.

DE PERSOONLIJKE AUDIO ONTHULLING

Hét audio-bericht waar je dagen naar uitkijkt na je boeking!
Één van de medewerkers van Verrasdag.nl spreekt een persoonlijke audio in en zal onthullen wat jullie tijdens de Online Verrasdag zullen doen!

EEN "CORONAPROOF" DAGJE UIT

Vanwege de Corona maatregelen is het niet mogelijk om jou op een Verrasdag te sturen... dus brengen we de Verrasdag naar jou! Beleef jouw Verrasdag in je eigen woonkamer en geniet van een bijzondere ervaring en een onvergetelijke dag!

Boek nu jouw online Verrasdag

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van jouw online Verrasdag! Vul hieronder in met hoeveel personen jij je online Verrasdag wil beleven, op welke datum jij graag verrast wil worden en stel daarna je eigen pakket samen!