Leuke uitjes Zuid-Holland

Leuke uitjes Zuid-Holland

Weet je wat de leukste uitjes in Zuid-Holland zijn? Dat zijn de uitjes die wij van Verrasdag voor je regelen. Je weet nooit waar in Zuid-Holland je terecht komt en welke leuke uitjes in Zuid-Holland je gaat ondernemen. Verras jezelf door via ons een verrasdag, een uitgebreide verrasdag of een complete verrasdag te kiezen. Leuke uitjes in Zuid-Holland beginnen bij ons. 

Pas op de dag zelf hoor je via een audiobericht wat je precies gaat doen

Het werkt heel simpel, maar staat garant voor leuke uitjes in Zuid-Holland en in andere leuke provincies en steden in ons land. Je geeft in eerste instantie aan wanneer jij van je verrasdag en van de leuke uitjes in Zuid-Holland wilt genieten. Je geeft bovendien aan wat je interesses precies zijn en wat je leuk vindt. Vervolgens gaan wij van Verrasdag voor je aan de slag en is het nog slechts een kwestie van je laten verrassen. Een dag voor de grote dag krijg je een mail met een digitale stadsgids en ken je dus je bestemming. Pas op de dag zelf krijg je via een audiobericht te horen wat je precies gaat ondernemen. Het maakt de verrassing alleen maar groter. 

Leuke uitjes Zuid Holland

Een dag vol verrassingen die je helemaal compleet kunt maken met een hotelovernachting

Via ons van Verrasdag wordt een dagje uit een dag vol verrassingen. Vol activiteiten die je anders niet zo snel onderneemt en is er sprake van een weekendje weg dat je de rest van je leven niet vergeet. Ook een evenement met je bedrijf kun je prima via ons boeken. Wat is leuker dan dat niemand weet wat je die dag precies gaat doen? Niets toch? En uiteraard is de activiteit toegespitst op jouw interesses, zoals je die bij het boeken van de verrasdag hebt aangegeven.

De Verrasdag met leuke uitjes in Zuid-Holland is er in drie vormen

De verrasdag kunnen wij je in drie vormen aanbieden. Kies je voor de reguliere verrasdag, dan is de grootste verrassing de bestemming en de activiteit. Je kunt echter ook kiezen voor een uitgebreide verrasdag, waarbij de dag verlengd wordt met een heerlijk diner. Kies je voor de complete verrasdag, dan is er een activiteit, een diner en een overnachting in een hotel voor je geboekt. Weet je wat overigens ook erg leuk is om te doen? Een Verrasdag giftcard cadeau geven. Dan geef je pas echt iets verrassends weg. 

Benieuwd naar onze deals?!

Bekijk onze deals en maak een keuze voor jouw Verrasdag!