Hoe werkt het?

Hoe werkt het concept van Verrasdag.nl eigenlijk? Wij leggen het graag aan je uit!

Stap 1

Boek je verrasdag!

Je staat op het punt om je Verrasdag te boeken! Je hebt nu de keuze uit drie van onze dealseen dagje uit met een activiteit, met een activiteit + diner of maak je je dag compleet en blijf je ook overnachten op jouw (nu nog) onbekende bestemming?!

Stap 2

Vul je interesses in!

Wat goed! Je hebt je deal gekozen! Voordat wij jouw Verrasdag gaan samenstellen willen we graag wat dingen weten, zoals wat jouw interesses zijn. Hou jij meer van sport, muziek of toch kunst? En hoe ver ben je bijvoorbeeld bereid om te reizen? Op basis van jouw antwoorden op deze vragen stellen wij jouw Verrasdag samen!

Stap 3

Wij gaan aan de slag!

Top! Je hebt je interesses ingevuld en antwoord gegeven op onze vragen. Je kunt je boeking nu afronden! Direct na het voltooien van jouw boeking ontvang je een bevestiging en de voorpret kan beginnen!

Stap 4

Laat je verrassen!

Het moment is daar…de grote (Verras)dag breekt aan! Gisteren heb je al een mail gehad met de je digitale stadsgids en dus de bestemming. Nu is het moment om het persoonlijke audiobericht te luisteren. Dit audiobericht ontvang je in de ochtend en hierin zal een medewerker van Verrasdag.nl de rest van jouw Verrasdag onthullen!

Benieuwd naar onze deals?!

Bekijk onze deals en maak een keuze voor jouw Verrasdag!