Blog #4 | De steden van Verrasdag

Hét dagje uit in Eindhoven

verrassingsdag

Door Nevin van den Berg

Hét dagje uit in Eindhoven boek je natuurlijk via Verrasdag.nl!  Hoewel…je zou in deze stad uit kunnen komen maar dat is natuurlijk nog niet bekend. Zowel de activiteit als de bestemming blijven een verrassing tot op het laatste moment. Wij zijn constant bezig met het zoeken naar leuke en unieke steden in Nederland die iets extra’s te bieden hebben. Zo nu en dan zijn dit de wat onbekendere steden in Nederland, maar ook regelmatig zal je uitkomen in een stad met een bekende naam. In deze rubriek stellen wij verschillende ‘Verrasdag steden’ aan je voor. Alle steden in deze rubriek zijn een optie voor jouw Verrasdag. Vandaag in de spotlight: Eindhoven!

Eindhoven: De design hoofdstad van Nederland!

 

Ruim 125 jaar geleden bracht Philips het licht naar Eindhoven en sindsdien is Eindhoven explosief gegroeid. Door deze groei is Eindhoven uitgebloeid tot een bruisende stad die barst van de creativiteit, innovatie, technologie, design en kennis, en met tegenwoordig ook technologieregio Brainport Eindhoven. Verder vind je hier veel stadstuinen, parken, trendy hotspots en nog veel meer. Eindhoven is een prachtige stad voor een dagje uit en om jezelf te laten verrassen!

Wat te doen in Eindhoven?

 

Eindhoven is een bruisende stad met voor ieder wat wils. Winkelen, cultuur, historie en gewoon even lekker tot rust komen. Het Temporary Art Centre (TAC) is een broedplaats voor culturele vernieuwing waarbij jaarlijks ongeveer 100 variërende evenementen zijn. Ook kan je hier heerlijk eten in de binnentuin van het gebouw. Hou je van kunst? Dan is Eindhoven ook zeker de juiste plek om te zijn. In het Stadswandelpark staan 30 verschillende kunststukken met elkaar verbonden langs een route in het park. Als fan van Van Gogh, moet je zeker naar het Van Gogh Roosegaarde fietspad gaan. Dit is een 600 meter lang fietspad met lichtgevende steentjes dat gebaseerd is op de ‘Starry Night’.

 

Boek nu jouw Verrasdag!

 

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar de leukste plekjes en deze met jou te delen! Eindhoven is één van de steden van Verrasdag.nl waar jij terecht kan komen. Wij verzorgen graag jouw dagje uit met leuke tips voor in jouw stad en deze is uiteraard uit te breiden met een diner en/of een overnachting in jouw stad! Wanneer mogen wij jou verrassen? Bekijk al onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Hét dagje uit in Eindhoven