Blog #13 | De activiteiten van Verrasdag


Het antwoord van verrasdag.nl op corona

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Door Hidde Blom

Afgelopen week zijn de nieuwe Corona maatregelen ingegaan. Dit betekent dat musea, theaters, bibliotheken en vele andere openbare ruimtes hun deuren moeten sluiten. Door deze wending zullen veel recreatieve activiteiten niet meer mogelijk zijn. Mensen zullen weer meer thuis zitten en er zullen ook minder vrienden en familie over de vloer mogen komen. In deze tijd zien veel mensen alleen problemen en negativiteit, maar dat kan ook anders. In plaats van eropuit te gaan om positiviteit op te zoeken, kwamen wij van Verrasdag.nl met het idee om de positiviteit naar jou te brengen. Daarom bieden wij nu de “Online Verrasdag” aan. Nu horen wij jou al denken: “Maar hoe werkt zo’n Online Verrasdag dan en wat kan ik verwachten?”. De antwoorden op je vragen zijn misschien wel makkelijker dan je zou denken.

Hoe werkt de Online Verrasdag?

De Online Verrasdag lijkt veel op de “Offline” Verrasdag. Het enige verschil is dat jij nu je huis niet meer uit hoeft om jouw Verrasdag te beleven. Bij een Online Verrasdag kun je nog steeds aangeven in welk deel van de dag je deze wilt doen en met hoeveel mensen je bent (houdt natuurlijk wel rekening met de maatregelen). Daarnaast krijg je een gratis hapje en een drankje bij elke boeking thuis geleverd. Dit hapje en drankje is ook uit te breiden naar een borrelpakket of een geheel diner. Beide opties worden verzorgd in samenwerking met lokale ondernemers. Ook dit borrelpakket of diner wordt bij jou thuis geleverd, hoe handig is dat!

 

Wat voor activiteiten kan ik verwachten als ik een Online Verrasdag boek?

De activiteiten die jij krijgt bij het boeken van een Online Verrasdag zijn heel divers en natuurlijk makkelijk vanuit je eigen huis te beleven. Het enige wat je nodig hebt zijn een internetverbinding en een laptop, computer of tablet waar jij je activiteit op kan doen. 

Een van de activiteiten die jij zou kunnen gaan doen is een online museum tour. Denk hierbij aan de Sagrada Família in Barcelona of het Louvre in Parijs. Geen lange wachtrijen voor de ingang of voor elke bezichtiging, bezoek een museum aan de andere kant van de wereld vanuit je eigen woonkamer en draag een steentje bij aan het naleven van de corona maatregelen.

Met de Online Verrasdag is het zoekgebied naar activiteiten enorm vergoot. Wij hebben nu de mogelijkheid om jou als klant activiteiten te laten ervaren buiten onze landsgrenzen. Het is momenteel niet mogelijk om fysiek naar het buitenland te gaan maar online is er meer mogelijk dan je zou denken.

Naast een online internationaal museumbezoek is het ook mogelijk om een kookworkshop te volgen vanuit je eigen keuken. Maak de lekkerste desserts, de origineelste taarten of pak uit door een gehele maaltijd te maken onder begeleiding van een professionele kok. De ingrediënten krijg je natuurlijk van ons.

Met de opkomst van Virtual Reality is er steeds meer mogelijk in de wondere wereld van het internet. Zet je thuisgeleverde VR-bril op en beleef je omgeving alsof je er daadwerkelijk bent. Of dit nu een concert is van je favoriete band, een wedstrijd van jouw cluppie of een fantastisch natuurgebied aan de andere kant van de wereld. En dat allemaal vanuit je eigen woonkamer!

Bij Verrasdag.nl spelen we in op de nieuwe maatregelen en bieden wij nu online uitjes met een bijzondere twist. Alles blijft een verrassing tot op het laatste moment. Wij werken uitsluitend met bedrijven en lokale ondernemers die bewezen hebben zich goed aan de maatregelen te houden rondom het Coronavirus. Wij bieden je de mogelijkheid om je eigen land (of misschien zelfs het buitenland) te ontdekken op een unieke manier. Laat je verrassen door de Online Verrasdag, of verras een ander met onze giftcards

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona