WIJ ACCEPTEREN DE GORCUMSE BLIEKENBON!

Wat is de Gorcumse Bliekenbon?

“De Bliekenbon is een echt Gorcumse cadeaubon; leuk om te krijgen, sympathiek om te geven! De bon is namelijk alleen te besteden bij Gorcumse ondernemers, dus je steunt er de lokale economie mee” zoals uitgelegd door MooiGorinchem. De Gorcumse Bliekenbon is verkrijgbaar bij de VVV in Gorinchem. Wil je graag meer informatie over de Bliekenbon? Klik hier!

Jouw Gorcumse bliekenbon verzilveren bij Verrasdag.nl

Verrasdag.nl is deelnemer 105 van de Gorcumse Bliekenbon. Tegelijk zijn wij het eerste! online bedrijf dat de bon accepteert! Ben je op zoek naar een leuk dagje uit in Nederland met een bijzondere twist? Dan ben je bij Verrasdag.nl aan het juiste adres! 

Waar je de bon normaal gesproken fysiek inlevert bij de winkel gaat dat bij ons net even anders. Aan de hand van de onderstaande stappen kun je de Bliekenbon verzilveren bij Verrasdag.nl:

1.) Boek jouw Verrasdag op onze website en voeg het unieke nummer op de Bliekenbon toe in de beschrijving van je boeking!

2.) Maak de boeking compleet en lever de fysieke Bliekenbon in op ons postadres, deze staat onderaan deze pagina!

3.) Wij gaan aan de slag om uw Verrasdag tot een succes te maken en maken zo snel mogelijk het bedrag van de Bliekenbon over naar de rekening waarmee je de Verrasdag hebt betaald!

4.) En als laatste natuurlijk…veel plezier en geniet van je Verrasdag!

De bliekenbon kan worden ingeleverd op ons postadres: Arkelstraat 37J, 4201 KB, Gorinchem