Veelgestelde vragen

Wij hebben een verzameling gemaakt van de vragen die wij het meest binnenkrijgen. Hieronder vind je de vragen inclusief onze antwoorden.

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen en bijhorende antwoorden

Een Verrasdag is een dagje uit in Nederland waarbij jouw bestemming en activiteit nog een verrassing blijven tot op het laatste moment. Wij sturen je naar een stad naar keuze aan de hand van jouw voorkeuren en interesses. 

Het vervoer is exclusief het bedrag voor de Verrasdag. Wij informeren je tijdig van tevoren over de beste vertrektijd en een uitgewerkte routebeschrijving naar de stad waar jouw Verrasdag plaatsvindt.

Bij het boeken van uw Verrasdag zullen wij vragen om jouw gegevens en je interesses. Aan de hand hiervan kunnen wij in de meeste gevallen een uitstekende keuze maken voor jouw activiteit. Ondanks dat blijft het boeken van een Verrasdag op eigen risico. Misschien is dat ook wel hetgeen wat het spannend maakt en anders dan een normaal dagje uit. 

Jazeker! Een Verrasdag is te boeken via de website tot maximaal 15 personen. Als je met een grotere groep bent kun je contact met ons opnemen en gaan wij voor jullie aan de slag om er een mooie Verrasdag van te maken. Wil je een groepsboeking maken? Neem even contact met ons op!

De prijzen die zijn weergegeven op de website gelden vanaf 12 jaar oud. Wil je een Verrasdag boeken en heb je kinderen die jonger zijn dan 12 jaar? Neem even contact met ons op!

Als je een Verrasdag boekt geven wij jou de keuze om te kiezen voor een standaard, luxe of extra luxe optie. Als je kiest voor een hogere klasse betekent dat dat wij op zoek gaan naar een activiteit, diner of overnachting die over het algemeen als meer luxe wordt ervaren. Door middel van de verschillende klasses kunnen wij onze klanten andere en ook wat duurdere ervaringen bieden die anders niet mogelijk zijn.

Ja dat kan! Als je steden wil uitsluiten omdat je er bijvoorbeeld al vaak komt door studie, werk of familie kan je deze uitsluiten. Wij hanteren een max van twee steden die kunnen worden uitgesloten. Geef bij het afronden van de boeking aan in het tekstvak welke steden je wil uitsluiten. Alleen de eerste twee opgeschreven steden worden hierin meegenomen. 

Wil je na je boeking nog steden uitsluiten? Neem dan even contact met ons op!