Book your SurpriseTrip!

Verras jezelf of een ander met een uniek dagje uit en draag tegelijkertijd je steentje bij aan de duurzame economische groei van kleinschalige ondernemers in Nederland!


Hoe werkt het?

Stap 1: Kies je verrasdag!

Je staat op het punt om je Verrasdag te boeken! Je hebt nu de keuze uit drie van onze deals: een dagje uit met een activiteit, met een activiteit + diner of maak je je dag compleet en blijf je ook overnachten op jouw (nu nog) onbekende bestemming?!

Stap 2: Vul je interesses in!

Wat goed! Je hebt je deal gekozen! Voordat wij jouw Verrasdag gaan samenstellen willen we graag wat dingen weten, zoals wat jouw interesses zijn. Hou jij meer van sport, muziek of toch kunst? En hoe ver ben je bijvoorbeeld bereid om te reizen? Op basis van jouw antwoorden op deze vragen stellen wij jouw Verrasdag samen!

Stap 3: Wij gaan aan de slag!

Top! Je hebt je interesses ingevuld, iets over jezelf vertelt en antwoord gegeven op de andere vragen. Je kunt je boeking nu gaan afronden! Direct na het voltooien van jouw boeking ontvang je een bevestiging en de voorpret kan beginnen!

Stap 4: Laat je verrassen!

Het moment is daar…de grote (Verras)dag breekt aan! Gisteren heb je al een mail gehad met de je digitale stadsgids en dus de bestemming. Nu is het moment om het persoonlijke audiobericht te luisteren. Dit audiobericht ontvang je in de ochtend en hierin zal een medewerker van Verrasdag.nl de rest van jouw Verrasdag onthullen!

Onze duurzame impact

In onze snel veranderende wereld is het cruciaal dat iedereen zijn steentje bijdraagt aan een betere wereld. Graag geven wij je inzicht in de impact die Verrasdag.nl heeft op de maatschappij. 

Onze meest RECENTE blogs!

Onze meest recente blogs!

Elke maand is er een nieuwe blog te vinden op onze website! Lees over de steden van Verrasdag, de activiteiten van Verrasdag of laat je verrassen door onze Verrasblogs!

WIJ ACCEPTEREN DE GORCUMSE BLIEKENBON!

Je kunt de bon inleveren bij alle deals op onze website!

Klik hier voor meer informatie over het verzilveren van de bon bij Verrasdag.nl 


Neem contact op!

whatsapp

Je kunt ons bellen op het onderstaande nummer of je kunt altijd een berichtje sturen via Whatsapp.

E-mail

Stuur ons een mailtje met jouw vraag en/of opmerking. Wij proberen je berichten altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

messenger

Wij zijn bereikbaar via Facebook Messenger. Wij proberen je berichten altijd binnen 24 uur te beantwoorden.

WIJ ACCEPTEREN DE GORCUMSE BLIEKENBON!

Klik hier voor meer informatie over het verzilveren van de bon bij Verrasdag.nl