Een Verrasdag

Een goedkoop dagje uit in Nederland met je bestemming en activiteit als verrassing! Breng een bezoek aan een prachtige stad in Nederland en laat je verrassen door een nu nog onbekende activiteit die helemaal is uitgezocht op de interesses van jouw gezelschap!

Vanaf prijs: €34,95.-

Per persoon

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing


Beschrijving

Met een Verrasdag sturen wij jou naar een (nu nog onbekende) stad in Nederland. Op de bestemming kan jouw Verrasdag beginnen! Wij zorgen voor leuke tips in de stad waar je bent om jezelf te vermaken. Daarnaast kiezen wij voor jou een unieke activiteit die wij kiezen op basis van de interesses van jouw gezelschap! Met een Verrasdag heb je ongetwijfeld een goedkoop dagje uit waar je het achteraf nog lang over zult hebben met jouw vrienden en/of familie.

Wij sturen jou altijd naar een stad in Nederland waar genoeg te beleven is. De avond voor vertrek zullen wij jou via de mail laten weten welke stad wij voor jou hebben gekozen. In dezelfde mail ontvang je een volledige routebeschrijving en een klein digitaal boekje met leuke tips om jouw dag compleet te maken. 

Op de dag van vertrek ontvang je een persoonlijk audio-bericht van één van de medewerkers van Verrasdag.nl die jouw activiteit zal onthullen! Door de gegevens die jij tijdens het boeken achterlaat kunnen wij een uitstekende keuze maken voor een leuke activiteit! 

Ben je al benieuwd wat voor activiteit je kan verwachten? In onze blog vertellen we over een bijzonder museum in Nijmegen waarbij je ervaart om als een blind of slechtziend persoon door het leven te gaan. Nieuwsgierig?! Bekijk hier de blog!

WAT IS ER INCLUSIEF?

EEN VERRASSINGSACTIVITEIT

De activiteit staat centraal tijdens jouw Verrasdag! Tijdens je Verrasdag bezoek je een (nu nog onbekende) stad in Nederland. In deze stad doe je een leuke activiteit die is gekozen op basis van jouw interesses.

ROUTEBESCHRIJVINGEN

De avond voor vertrek onthullen wij via de e-mail jouw stad en de daarbij horende routebeschrijving. De routebeschrijving stuurt je naar jouw stad.

EEN DIGITALE STADSGIDS

Tijdens je dagje uit doe je je activiteit en ontdek je jouw stad ergens in Nederland! Met onze digitale stadsgids geven wij jou een aantal tips om je zelf mee te vermaken!

EEN UNIEKE ERVARING

Je Verrasdag is een unieke ervaring waarbij je een (nu nog onbekende) stad gaat ontdekken en hierbij een activiteit doet die is gekozen op basis van jouw interesses!

Boek nu jouw Verrasdag!

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van jouw dagje uit in Nederland, jouw eigen Verrasdag! Vul hieronder in met hoeveel personen jij je Verrasdag wilt beleven, op welke datum jij graag verrast wilt worden en kies je pakket!

Stel je eigen Verrasdag samen (Meerprijs is per persoon)

Voor slechts €5,00.- meer maken wij een reservering in een verrassend restaurant!

Een uitgebreide verrasdag

Wil je jouw Verrasdag graag culinair uitbreiden? Wij maken graag een reservering voor jullie in een verrassend en uiteraard uniek restaurant. Uiteraard op basis van jullie ingevulde interesses!

Boek nu jouw Verrasdag

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van jouw eigen uitgebreide Verrasdag! Vul hieronder in met hoeveel personen jij je Verrasdag wil beleven, op welke datum jij graag verrast wil worden en kies je pakket!