.

Blog #18 | Verrasblogs

Een verrasdag tijdens de corona
pandemie

Door Matthijs van Wijngaarden

Kun jij je nog herinneren hoe jouw leven eruitzag vóór 2020? Het was periode waarin het woord positief daadwerkelijk altijd iets positiefs betekende, waar je bij Corona dacht aan een koud biertje, en waar het woord anderhalvemetersamenleving slechts een bruikbaar woord was voor galgje. Inmiddels weten we niet beter en vinden we het nieuwe normaal normaler dan normaal. We kijken vooruit naar een hopelijk betere tijd waarin we meer van ons leven kunnen gaan genieten.

Ondanks dat het jaar 2022 pas net is begonnen is er al veel gebeurd. De scholen mochten weer open, Hugo werd Ernst, en Irma is verschoven naar een klein hokje onderaan het televisiescherm. Echter hebben wij de voorkeur om het even zo min mogelijk over de Coronapandemie te hebben en te kijken naar wat er allemaal weer mogelijk is…want ja…de Verrasdag is weer te boeken! Ik laat je graag zien hoe jij ondanks de maatregelen tóch optimaal van jouw Verrasdag kunt genieten.

ZORGVULDIG GEKOZEN ACTIVITEITEN

Vanaf het moment dat je je Verrasdag boekt begint de voorpret, maar tegelijk geef je de controle compleet uit handen. Ik kan me voorstellen dat dit überhaupt spannend kan zijn, laat staan tijdens de Coronapandemie. Echter kan ik je geruststellen! Bij Verrasdag.nl is een veilige activiteit het eerste waar we naar kijken. Een verrassend en leuk dagje uit begint bij een verantwoord en veilig dagje uit. Wij werken alleen samen met bedrijven die de afgelopen twee jaar hebben bewezen de veiligheid van hun gasten te kunnen waarborgen. Ditzelfde geldt uiteraard voor onze restaurants en hotels die je kunt boeken via een uitgebreide Verrasdag of complete Verrasdag.

EEN DUURZAAME VERRASDAG

Waar veel mensen het begrip duurzaamheid vaak associëren met klimaat en de opwarming van de aarde omvat het veel meer dan dat. Bij Verrasdag.nl proberen ten alle tijden duurzaam te ondernemen door samen te werken met lokale ondernemers. Nederlandse ondernemers hebben twee lastige jaren achter de rug en wij willen graag ons steentje bijdragen door de lokale economie te ondersteunen waar mogelijk. Daarnaast vinden wij het belangrijk om tijdens de Coronapandemie Nederlanders te laten zien dat je niet altijd een vervuilend vliegtuig hoeft te pakken om prachtige plekken te ontdekken. Wij mogen enorm trots zijn op het grote aantal ‘verborgen pareltjes’ dat ons land rijk is.

VERRASSEND VEEL PLEZIER

We kunnen er lang of kort over praten maar een Verrasdag draait uiteindelijk vooral om plezier maken en jezelf verrasssen! Wij zullen de Verrasdagen daarom alleen aanbieden als wij er 100% van overtuigd zijn dat wij jou een onvergetelijke dag gaan bezorgen. Ook met een mondkapje op je neus kun je mooie herinneringen maken en proosten op een geslaagde dag. We zijn er met z’n alle aan toe om weer eens op pad te gaan, nieuwe dingen ontdekken en vooral onszelf even verrassen!

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar leuke plekjes in allerlei steden in Nederland en wij delen deze graag met jou! Wij verzorgen graag een dagje uit met leuke tips over jouw stad, een leuke activiteit gekozen op je eigen interesses en een optioneel bij te boeken lunch, diner en/of overnachting om je Verrasdag helemaal compleet te maken! Lijkt dit jou erg leuk? Neem een kijkje bij onze deals!

 

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Een Verrasdag tijdens de Coronapandemie