Een Verrasdag giftcard

Wil je graag zelf iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Met een Verrasdag giftcard geef je een verrassing cadeau waarvan je zelf niet weet wat de ontvanger gaat doen. Een uniek cadeau voor de gever én de ontvanger! Kies voor de giftcard van Verrasdag.nl! De giftcard is verkrijgbaar in verschillende bedragen. 

Onze giftcards:
€10,00 | €30,00 | €50,00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing

Een Verrasdag giftcard

Wil je graag zelf iemand verrassen met een bijzonder cadeau? Met een Verrasdag giftcard geef je een verrassing cadeau waarvan je zelf niet weet wat de ontvanger gaat doen. 

Onze giftcards:
€10,00 | €30,00 | €50,00

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing


Beschrijving

Met een Verrasdag sturen wij jou naar een (nu nog onbekende) stad in Nederland. Op de bestemming kan jouw Verrasdag beginnen! Wij zorgen voor leuke tips in de stad waar je bent om jezelf te vermaken. Daarnaast kiezen wij voor jou een unieke activiteit die wij kiezen op basis van de interesses van jouw gezelschap! Met een Verrasdag heb je ongetwijfeld een goedkoop dagje uit waar je het achteraf nog lang over zult hebben met jouw vrienden en/of familie.

Met de Verrasdag giftcard kun je een hele ervaring cadeau doen aan je beste vriend, leukste vader, liefste moeder, gekste collega of iemand anders wie jij graag wilt verrassen!

Waarom een Verrasdag Giftcard?

  • Verkrijgbaar in €10,00, €30,00 of €50,00
  • Fysiek én digitaal geleverd
  • Twee jaar geldig na aankoop!
  • Te gebruiken op alle producten van Verrasdag.nl
  • Elke kaart heeft een unieke code

Na aankoop van jouw Verrasdag giftcard ontvang je deze dezelfde dag nog in jouw mailbox! Binnen maximaal 2 werkdagen ontvang je de fysieke kaart thuis via de post.

Bestel nu jouw Verrasdag Giftcard!

De giftcard is geldig op alle producten van Verrasdag exclusief de giftcards. Je kunt zelf kiezen voor welke deal je de giftcard wil inleveren. De giftcard is geldig tot 2 jaar na aankoop zoals vermeld op de giftcard. Voor meer informatie over de voorwaarden van de Verrasdag giftcard verwijzen wij je door naar onze algemene voorwaarden

Klik hierboven op het gewenste bedrag voor jouw giftcard! Hierna wordt je verdergestuurd naar de volgende pagina!

Boek nu je eigen verrasdag!
Keuze uit verschillende deals!

Een
verrasdag

Boek je eigen Verrasdag en laat jezelf verrassen met een fantastische activiteit op basis van jouw interesses. Ontdek daarnaast jouw Verrasstad.

Een uitgebreide verrasdag

Boek jouw Verrasdag inclusief een heerlijk diner in jouw Verrasstad. De perfecte manier om jouw Verrasdag af te sluiten of te beginnen!