Blog #4 van 2021 | Verrasblogs

een valentijns (verras)dag

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Door Hidde Blom

Over 2 dagen is het Valentijnsdag! Ook deze Valentijnsdag wordt anders dan andere jaren, maar dat betekent niet dat we er niet iets leuks van kunnen maken. Wij van Verrasdag.nl hebben een aantal leuke tips voor jouw valentijnsdate tijdens deze lockdown. 

1. Herbeleef je eerste date

Je eerste date herbeleven neemt je terug naar die allereerste keer. Grote kans dat je deze date had in een restaurant, museum, café of bioscoop, maar deze setting kun je thuis proberen na te bootsen. Steek de kaarsjes aan, maak dezelfde gerechten als bij jullie eerste diner, kijk dezelfde film en trek dezelfde kleding aan. Denk ook eens goed na waar jullie het toen over hebben gehad. Vergelijk aan het einde van de date wat er nu anders is vergeleken met tijdens jullie eerste date.

2. Een romantische cocktailavond 

Nu alle restaurants en cafés gesloten zijn kun je nog moeilijk aan jouw favoriete cocktail komen. Organiseer deze Valentijnsdag  een cocktailavond speciaal voor jullie. Ga online op zoek naar jullie favoriete cocktails en zoek juist cocktails op waar je nog nooit van hebt gehoord. Haal de ingrediënten in huis en mix er op los.

3. Leer elkaar opnieuw kennen

Deze date kunnen jullie perfect gebruiken om elkaar opnieuw te leren kennen. Bedenk vragen die je graag zou willen stellen aan je partner. Misschien krijg je wel antwoorden terug die je niet had verwacht. De Amerikaanse psychologen Arthur en Elaine Aron hebben een manier gevonden waarop je snel met iemand een diepere en intieme band kunt opbouwen. Deze methode bestaat uit een lijst van 36 vragen en als afsluiter kijken jij en je partner elkaar 4 minuten lang in de ogen zonder daarbij iets tegen elkaar te zeggen. Wil jij dit ook doen? Klik hier voor de lijst met 36 vragen. 

4. Maak een romantische wandeling

Trek je warmste kleren aan en ga eropuit. Maak een wandeling door de stad, ga naar het strand of verken een natuurgebied. Zet zelf een speurtocht uit en bedenk daarbij een romantisch einde of neem een picknickmand mee en ga onderweg gezellig ergens zitten met een lekker flesje wijn.

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar de mooie, unieke en bijzondere dagjes uit in Nederland. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt die jij niet zo snel meer zal vergeten. Alles blijft een verrassing tot op het laatste moment. Wij werken uitsluitend met bedrijven en lokale ondernemers die bewezen hebben zich goed aan de maatregelen te houden rondom het Coronavirus. Bekijk hier onze giftcards of lees onze andere blogs hieronder!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Een Valentijns (verras)dag

Geef een antwoord