Een uitgebreide Verrasdag

Hét dagje uit met je activiteit als verrassing! Laat je verrassen door een nu nog onbekende activiteit die helemaal is uitgezocht op de interesses van jouw gezelschap! Geniet daarnaast van een heerlijk diner en ontdek jouw Verrasstad.

vanaf prijs: €64,95.-

Per persoon


Beschrijving

Met een Verrasdag sturen wij jou naar een (nu nog onbekende) stad in Nederland. Op de bestemming kan jouw Verrasdag beginnen! Wij zorgen voor leuke tips in de stad waar je bent. Daarnaast kiezen wij voor jou een unieke activiteit die wij kiezen op basis van de interesses van jouw gezelschap! Je begint of eindigt je dag met een diner. Dit is afhankelijk van je gekozen dagdeel.

Wij sturen jou altijd naar een stad waar genoeg te beleven is. De avond voor vertrek zullen wij jou via de mail laten weten welke stad wij voor jou hebben gekozen. In dezelfde mail ontvang je een volledige routebeschrijving en een klein digitaal boekje met leuke tips om jouw dag compleet te maken. 

Op de dag van vertrek ontvang je een persoonlijk audio-bericht van één van de medewerkers van Verrasdag.nl die jouw activiteit zal onthullen! Door de gegevens die jij tijdens het boeken achterlaat kunnen wij een uitstekende keuze maken voor een leuke activiteit en een heerlijk diner!

WAT IS ER INCLUSIEF?

EEN VERRASSINGSACTIVITEIT

De activiteit staat centraal tijdens jouw Verrasdag! Tijdens je bezoek aan je Verrasstad doe je een leuke activiteit die is gekozen op basis van jouw interesses.

ROUTEBESCHRIJVINGEN

De avond voor vertrek onthullen wij via de e-mail jouw Verrasstad en de daarbij horende routebeschrijving. De routebeschrijving stuurt je naar jouw Verrasstad.

EEN DIGITALE STADSGIDS

Tijdens je Verrasdag doe je je activiteit en ontdek je jouw Verrasstad! Met onze digitale stadsgids geven we jou een aantal tips om je zelf mee te vermaken!

EEN HEERLIJK DINER

Begin of eindig jouw Verrasdag met een heerlijk diner, exclusief drankjes. Dit is afhankelijk van je gekozen dagdeel. Je bepaalt zelf wat je wilt uitgeven aan je diner.

EEN UNIEKE ERVARING

Je Verrasdag is een unieke ervaring waarbij je een (nu nog onbekende stad) gaat ontdekken en hierbij een activiteit doet die is gekozen op basis van jouw interesses!

Boek nu jouw Verrasdag

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van jouw eigen uitgebreide Verrasdag! Stel hieronder je eigen Verrasdag samen, vul in met hoeveel personen jij je Verrasdag wilt beleven en op welke datum jij graag weg wilt!

Voeg je koptekst hier toe

Stel je eigen Verrasdag samen (Meerprijs is per persoon)
Boek nu!

Haal nog meer uit je verrasdag!
Blijf overnachten voor €55,00.- extra!

Een complete verrasdag

Maak jouw Verrasdag nu helemaal compleet! Ga voor de hele ervaring en ontdek jouw Verrasstad door er te overnachten heerlijk te dineren!

Voeg je koptekst hier toe


Helaas...

Het is momenteel niet mogelijk om een uitgebreide verrasdag te boeken!

Vanaf dinsdag 15 december 2020 gelden de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus in heel Nederland. Omdat alles gesloten is, is het niet mogelijk om een uitgebreide Verrasdag te boeken. Het is nog wel mogelijk om een Verrasdag giftcard te bestellen. Klik daarvoor hier!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen rondom Verrasdag.nl en het Coronavirus verwijzen wij je door naar onze informatiepagina hierover of neem contact met ons op!