Een uitgebreide Verrasdag

Hét dagje uit met je activiteit als verrassing! Laat jullie verrassen door een nu nog onbekende activiteit die helemaal is uitgezocht op de interesses van jouw gezelschap! Geniet daarnaast van een heerlijk diner en ontdek jullie Verrasstad.

vanaf prijs: €39,95.-

Per persoon


Beschrijving

Met een Verrasdag sturen wij jullie naar een (nu nog onbekende) stad in Nederland. Op de bestemming kan de Verrasdag beginnen! Wij zorgen voor leuke tips in de stad waar jullie zijn. Daarnaast kiezen wij voor een unieke activiteit die wij kiezen op basis van de interesses van jullie gezelschap! Wij reserveren voor jullie gezelschap een verrassend restaurant op jullie bestemming waar jullie kunnen genieten van een heerlijk diner. Houd er rekening mee dat wij alleen de reservering maken! De kosten van het diner zijn niet inbegrepen!

Wij sturen jullie altijd naar een stad waar genoeg te beleven is. De avond voor vertrek zullen wij via de mail laten weten welke stad wij hebben gekozen. In dezelfde mail ontvangen jullie een volledige routebeschrijving en een digitale stadsgids met leuke tips om de uitgebreide Verrasdag helemaal af te maken. 

Op de dag van vertrek ontvangen jullie een persoonlijk audio-bericht van één van de medewerkers van Verrasdag.nl die de activiteit & het restaurant zal onthullen! Door de gegevens die jij tijdens het boeken achterlaat kunnen wij een uitstekende keuze maken voor een leuke activiteit en een heerlijk diner!

WAT IS ER INCLUSIEF?

EEN VERRASSINGSACTIVITEIT

De activiteit staat centraal tijdens jullie Verrasdag! Tijdens het bezoek aan je Verrasstad doen jullie een leuke activiteit die is gekozen op basis van de ingevulde interesses.

ROUTEBESCHRIJVINGEN

De avond voor vertrek onthullen wij via de e-mail jouw Verrasstad en de daarbij horende routebeschrijving. De routebeschrijving stuurt jullie naar de Verrasstad. Hierbij hebben we een aantal parkeertips toegevoegd om het net iets makkelijker te maken.

EEN DIGITALE STADSGIDS

Tijdens de uitgebreide Verrasdag doen jullie een activiteit en ontdek je de Verrasstad! Met onze digitale stadsgids geven we jullie een aantal tips om er een onvergetelijke dag van te maken!

EEN HEERLIJK DINER

Je bepaalt zelf wat je wilt uitgeven aan je diner. Houd er rekening mee dat wij alleen de reservering maken! De kosten van het diner zijn niet inbegrepen!

EEN UNIEKE ERVARING

Een Verrasdag is een unieke ervaring waarbij jullie een (nu nog onbekende stad) gaan ontdekken en hierbij een activiteit doet die is gekozen op basis van de ingevulde interesses!

Boek nu jouw Verrasdag

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van jouw eigen uitgebreide Verrasdag! Stel hieronder je eigen Verrasdag samen, vul in met hoeveel personen jij je Verrasdag wilt beleven en op welke datum jij graag weg wilt!

Voeg je koptekst hier toe

Stel je eigen Verrasdag samen (Meerprijs is per persoon)

Haal nog meer uit je verrasdag!
Blijf overnachten voor €60,00.- extra!

Een complete verrasdag

Maak jouw Verrasdag nu helemaal compleet! Ga voor de hele ervaring en ontdek jouw Verrasstad door er te overnachten, heerlijk te dineren en de activiteit te ervaren!

Voeg je koptekst hier toe


Helaas...

Het is momenteel niet mogelijk om een uitgebreide verrasdag te boeken!

Momenteel gelden de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus in heel Nederland. Omdat alles gesloten is, is het niet mogelijk om een uitgebreide Verrasdag te boeken. Het is nog wel mogelijk om een Verrasdag giftcard te bestellen. Klik daarvoor hier!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen rondom Verrasdag.nl en het Coronavirus verwijzen wij je door naar onze informatiepagina hierover of neem contact met ons op!