Blog #8 van 2021 |
De activiteiten van Verrasdag

EEn muzikale verrasdag

Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Door Hidde Blom

Iedereen heeft wel dat ene favoriete nummer, waar de hele dag naar geluisterd kan worden. Muziek maakt veel in mensen los. Tijdens het luisteren naar muziek worden bijvoorbeeld de motorische delen van onze hersenen geprikkeld, waardoor de drang om te dansen groter wordt. Ook komt er dopamine vrij, wat weer voor een geluksgevoel zorgt. Combineer dit allemaal met een leuke groep vrienden om je heen, bijvoorbeeld tijdens het luisteren naar muziek bij een concert of festival, waardoor er ook nog eens oxytocine vrij komt. Dit stofje zorgt voor een verbonden gevoel met alle mensen om je heen. Al met al zitten er veel voordelen aan het luisteren of maken van muziek. Bij Verrasdag.nl spelen wij graag in op deze interesse om jou en je gezelschap en geweldig muzikale Verrasdag te laten beleven. 

Bij Verrasdag.nl kun jij jouw Verrasdag licht sturing geven door maximaal 5 van jouw/jullie interesses in te vullen. Is muziek een van jouw grote hobby’s of zou je graag iets met muziek willen doen op jouw dagje uit? Bij Verrasdag.nl ben je aan het juiste adres. Je kunt namelijk zomaar bij één van de vele muzikale activiteiten belanden. Natuurlijk geven wij niet al onze activiteiten zomaar prijs, maar om je toch een klein tipje van de sluier te geven zijn hier zomaar een paar voorbeelden waar jij jouw Verrasdag kunt beleven!

  • Volg een percussie workshop

Bij Verrasdag.nl kunnen jij en je gezelschap een professionele percussie workshop volgen. Zo zijn er djembe, Braziliaanse percussie, Body percussie en Boomwhacker workshops. De daarbij grote dosis humor tijdens de lessen zorgt voor een gegarandeerd leuke dag. Deze muzikale ervaring zul je tot in je vingertoppen voelen!

  • Neem samen met je vrienden een nummer op

Heb jij je altijd al een echte artiest willen voelen? Bij Verrasdag.nl kunnen jij en je vrienden, onder het genot van een hapje en een drankje, in een echte studio een nummer opnemen. Voorafgaande aan de opnames gaan jullie eerst oefenen. Kun jij heel goed zingen? Dan is dit de kans om je eigen single op te nemen. Kun jij totaal niet zingen? Ook dan is deze activiteit helemaal geschikt voor jou. Maak er samen met je vrienden zo’n slecht nummer van, dat het nummer gewoon goed wordt. Ongeacht of je nu wel of niet kunt zingen, deze activiteit gaat geheid voor veel plezier zorgen. Aan het eind van de dag mag je het opgenomen nummer zelfs op een origineel bedrukte CD meenemen, hoe gaaf is dat! 

  • Bezoek een van onze vele muzikale musea of theaters

Altijd al zelf een keer orgel willen bespelen? Benieuwd hoe het achter de schermen van een theater er aan toe gaat? Lijkt het je wat om naar een muzikale voorstelling te gaan zonder dat je weet welke het zal zijn? Bij Verrasdag.nl zijn al deze activiteiten en nog veel meer mogelijk. Laat je verrassen door een muzikaal museum waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben, of ga naar een voorstelling toe van een artiest die je (nog) niet kent. Deze activiteiten kunnen misschien wel zorgen voor nieuwe interesses in een bepaald muziekgenre, instrument of artiest. Stap uit je comfortzone en ontdek het zelf!

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar de leukste steden en activiteiten in Nederland en deze met jou te delen! Wij verzorgen graag jouw dagje uit met leuke tips voor in jouw stad en jouw Verrasdag is zelfs uit te breiden met een diner en/of een overnachting! Bekijk onze deals of lees onze andere blogs hieronder!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Een muzikale Verrasdag