Een complete Verrasdag

Hét dagje uit met je activiteit als verrassing! Breng een bezoek aan een prachtige stad in Nederland en laat je verrassen door een nu nog onbekende activiteit die helemaal is uitgezocht op de interesses van jouw gezelschap!

Vanaf prijs: €119,95.-

Per persoon

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing


Beschrijving

Met een Verrasdag sturen wij jou naar een (nu nog) onbekende stad in Nederland. Op de bestemming kan jouw Verrasdag beginnen! Wij zorgen voor leuke tips in de stad waar je bent om jezelf te vermaken. Stel je eigen dag samen onderaan deze pagina door je eigen prijzen te bepalen voor alles dat inclusief is bij jouw Verrasdag. Wij stellen jouw dag samen aan de hand van jouw keuzes op basis van de interesses van jouw gezelschap!

Wij sturen jou altijd naar een stad waar genoeg te beleven is. De avond voor vertrek zullen wij jouw via de mail laten weten welke stad wij voor jou hebben gekozen. In dezelfde mail ontvang je een volledige routebeschrijving en een klein digitaal boekje met leuke tips om jouw dag compleet te maken. 

Op de dag van vertrek ontvang je een persoonlijk audio-bericht van één van de medewerkers van Verrasdag.nl die jouw activiteit zal onthullen! Door de gegevens die jij tijdens het boeken achterlaat kunnen wij een uitstekende keuze maken voor een leuke activiteit, diner en overnachting.

WAT IS ER INCLUSIEF?

EEN VERRASSINGSACTIVITEIT

De activiteit staat centraal tijdens jouw Verrasdag! Tijdens je bezoek aan je Verrasstad doe je een leuke activiteit die is gekozen op basis van jouw interesses.

ROUTEBESCHRIJVINGEN

De avond voor vertrek onthullen wij via de e-mail jouw Verrasstad en de daarbij horende routebeschrijving. De routebeschrijving stuurt je naar jouw Verrasstad.

EEN DIGITALE STADSGIDS

Tijdens je Verrasdag doe je je activiteit en ontdek je jouw Verrasstad! Met onze digitale stadsgids geven we jou een aantal tips om je zelf mee te vermaken!

EEN HEERLIJK DINER

Begin of eindig jouw Verrasdag met een heerlijk diner, exclusief drankjes. Dit is afhankelijk van je gekozen dagdeel. Je bepaalt zelf wat je wilt uitgeven aan je diner.

EEN OVERNACHTING

De beste manier om jouw Verrasstad te ontdekken is door er te overnachten. Geniet van een diner, een leuke activiteit en maak jouw dag compleet met een overnachting.

EEN UNIEKE ERVARING

Je Verrasdag is een unieke ervaring waarbij je een (nu nog onbekende stad) gaat ontdekken en hierbij een activiteit doet die is gekozen op basis van jouw interesses!

Boek nu jouw Verrasdag

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van jouw eigen Verrasdag! Vul hieronder in met hoeveel personen jij deze dag wilt beleven, op welke datum dit mag zijn en stel je eigen Verrasdag samen door je prijzen te kiezen! Ga daarna door naar de boekingspagina en voltooi jouw boeking!

Stel je eigen Verrasdag samen (Meerprijs is per persoon)
Boek nu!


Helaas...

Het is momenteel niet mogelijk om een complete verrasdag te boeken!

Vanaf dinsdag 15 december 2020 gelden de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus in heel Nederland. Omdat alles gesloten is, is het niet mogelijk om een Verrasdag te boeken. Het is nog wel mogelijk om een Verrasdag giftcard te boeken. Klik daarvoor hier!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen rondom Verrasdag.nl en het Coronavirus verwijzen wij je door naar onze informatiepagina hierover of neem contact met ons op!

Het leukste cadeau om te krijgen!
Bekijk onze giftcards!

Een verrasdag giftcard

Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek cadeau voor jouw gekste vriend, beste vader, liefste moeder of lieve vriendin? Bekijk onze bijzondere giftcards!