Een complete Verrasdag

Hét dagje uit met je activiteit als verrassing! Breng een bezoek aan een prachtige stad in Nederland en laat je verrassen door een nu nog onbekende activiteit die helemaal is uitgezocht op de interesses van jullie gezelschap!

Vanaf prijs: €99,95.-

Per persoon

Voeg je koptekst hier toe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing


Beschrijving

Met een Verrasdag sturen wij jullie naar een (nu nog) onbekende stad in Nederland. Op de bestemming kan de Verrasdag beginnen! Wij zorgen voor leuke tips in de stad waar je bent om je te vermaken. Wij stellen jullie dag samen op basis van de interesses van jullie gezelschap!

Wij sturen jullie altijd naar een stad waar genoeg te beleven is. De avond voor vertrek zullen wij jullie via de mail laten weten welke stad wij hebben gekozen. In dezelfde mail ontvangen jullie een volledige routebeschrijving en een digitale stadsgids met leuke tips om de complete Verrasdag helemaal af te maken te maken!

Op de dag van vertrek ontvangen jullie een persoonlijk audio-bericht van één van de medewerkers van Verrasdag.nl die jullie activiteit zal onthullen! Door de gegevens die jullie tijdens het boeken achterlaten kunnen wij een uitstekende keuze maken voor een leuke activiteit, diner en overnachting. Houd er rekening mee dat wij alleen de reservering maken! De kosten van het diner zijn niet inbegrepen!

WAT IS ER INCLUSIEF?

EEN VERRASSINGSACTIVITEIT

De activiteit staat centraal tijdens jouw Verrasdag! Tijdens jullie bezoek aan je Verrasstad doen jullie een leuke activiteit die is gekozen op basis van de ingevulde interesses.

ROUTEBESCHRIJVINGEN

De avond voor vertrek onthullen wij via de e-mail jullie Verrasstad en de daarbij horende routebeschrijving. De routebeschrijving stuurt jullie naar de Verrasstad. In dezelfde gids hebben wij een aantal parkeertips toegevoegd!

EEN DIGITALE STADSGIDS

Tijdens jullie Verrasdag doen jullie activiteit en ontdek je de Verrasstad! Met onze digitale stadsgids geven we jullie een aantal tips om je zelf mee te vermaken!

EEN HEERLIJK DINER

Jullie bepalen zelf wat jullie willen uitgeven aan je diner. Houd er rekening mee dat wij alleen de reservering maken! De kosten van het diner zijn niet inbegrepen!

EEN OVERNACHTING

De beste manier om jullie Verrasstad te ontdekken is door er te overnachten. Geniet van een diner, een leuke activiteit en maak jouw dag compleet met een overnachting.

EEN UNIEKE ERVARING

Je complete Verrasdag is een unieke ervaring waarbij jullie een (nu nog onbekende stad) gaan ontdekken en hierbij een activiteit doen die is gekozen op basis van de ingevulde interesses!

Boek nu jouw Verrasdag

Je bent nog maar een paar stappen verwijderd van een complete Verrasdag! Vul hieronder in met hoeveel personen jij deze dag wilt beleven, op welke datum dit mag zijn en stel je eigen Verrasdag samen door je prijzen te kiezen! Ga daarna door naar de boekingspagina en voltooi jouw boeking!

Stel je eigen Verrasdag samen (Meerprijs is per persoon)


Helaas...

Het is momenteel niet mogelijk om een complete verrasdag te boeken!

Momenteel gelden de nieuwe maatregelen rondom het Coronavirus in heel Nederland. Omdat alles gesloten is, is het niet mogelijk om een Verrasdag te boeken. Het is nog wel mogelijk om een Verrasdag giftcard te boeken. Klik daarvoor hier!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen rondom Verrasdag.nl en het Coronavirus verwijzen wij je door naar onze informatiepagina hierover of neem contact met ons op!

Het leukste cadeau om te krijgen!
Bekijk onze giftcards!

Een verrasdag giftcard

Ben je op zoek naar een bijzonder en uniek cadeau voor jouw gekste vriend, beste vader, liefste moeder of lieve vriendin? Bekijk onze bijzondere giftcards!