Blog #14 van 2021 | De verrasblogs


Een bourgondische verrasdag
Het antwoord van Verrasdag.nl op Corona

Door Hidde Blom

Nu de zomer weer in aantocht is en de corona maatregelen langzaam maar zeker versoepeld worden, kunnen wij van Verrasdag.nl ook langzaam de deuren weer openen om jou tijdens de zomer de leukste dagjes uit te laten beleven. Terrassen gaan weer open, sporten is in steeds vrijere vorm weer mogelijk, verschillende activiteiten door heel Nederland zijn langzaam weer mogelijk en iedereen heeft zin om er weer op uit te gaan.

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar het meest leuke en originele uitje voor jou, dus bereid je voor op een geweldige zomer waar jij heerlijk bourgondische van kunt gaan genieten.

 

Het zuiden des landsch

Iedereen weet dat Limburg en Brabant bekend staan om hun geweldige sfeer en gastvrije mensen. Het is dan ook niet gek dat een aantal van de Verrasdag steden zich in deze provincies bevinden. Denk hierbij aan Maastricht, Den Bosch, Breda, Maastricht, Venlo en nog veel meer mogelijke steden waar jij een Verrasdag kan beleven. Dompel je onder in de bourgondische sferen die deze mooi stukjes Nederland te bieden heeft en geniet van je zomer als nooit tevoren.

Culinaire activiteiten

Een bourgondische dagje uit is niet compleet zonder een goede culinaire inhoud. Of dit nu iets te eten of te drinken is, het hoort helemaal bij jouw dagje uit. Maak een kroegentocht door Maastricht waarbij jullie je eigen privé gids krijgen die de ins en outs van elke kroeg of bar jullie weet te vertellen. Ook zijn er verschillende workshops te beleven waar jij je eigen wijn, bier, shotjes of zelfs cocktails leert maken. Uiteraard mag je deze ook zelf lekker opdrinken! Als laatste mogen natuurlijk de vele verschillende proeverijen niet missen. Bij Verrasdag.nl hebben wij een rijk assortiment aan verschillende proeverijen waar jij heerlijk kunt van genieten tijdens je Verrasdag. 

Heerlijk dineren

Heb jij overdag meer zin in een actieve activiteit of iets wat net wat minder bourgondisch is? Geen probleem! Om jouw wensen te combineren kun je na je activiteit ook een diner bijboeken voor jouw Verrasdag. Zo kun jij na je leuke activiteit lekker nagenieten van de Verrasdag in een van de vele verrassende restaurants waar jij kunt belanden. LET OP: Wij van Verrasdag.nl boeken alleen het restaurant voor je in. Dit betekend dat je jouw bezoek aan het restaurant zo gek kunt maken als je zelf wilt. Heb jij genoeg aan alleen een hoofdgerecht of wil jij uren genieten van een 7 gangen diner? Bij Verrasdag.nl heb jij zelf de regie in handen als het gaat om de kosten van jouw heerlijke diner.

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar leuke plekjes in allerlei steden in Nederland en wij delen deze graag met jou! Wij verzorgen graag een dagje uit met leuke tips over jouw stad, een leuke activiteit gekozen op je eigen interesses en een optioneel bij te boeken lunch, diner en/of overnachting om je Verrasdag helemaal compleet te maken! Lijkt dit jou erg leuk? Neem een kijkje bij onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Een Bourgondische Verrasdag

Geef een antwoord