Blog #3 van 2021 | De activiteiten van Verrasdag

de spannendste escape room van verrasdag.nl

het dagje uit in Hilversum

Door Jasper de Boer

Tijdens mijn zoektocht naar originele activiteiten en bezienswaardigheden in Nederland stuitte ik op een bijzondere activiteit…het “DarkPark”. Bij het DarkPark ondervind je een spannend avontuur met leuke puzzels. Als je van escape rooms houdt is dit de ideale activiteit voor jou! DarkPark biedt niet voor niets de meeste bekroonde Escape Rooms van heel Nederland.

Het fenomeen DarkPark

DarkPark geeft een volledig nieuwe draai aan het fenomeen escape rooms. In plaats van letterlijk te moeten ontsnappen uit een kamer laten de escape games van DarkPark je ontsnappen aan het alledaags bestaan! Als een van de eerste escape room bouwers in Nederland verwierf DarkPark de afgelopen jaren wereldwijde faam. Escape room liefhebbers uit alle delen van de wereld maakten inmiddels kennis met vernieuwende en unieke escape rooms in Delft en Zoetermeer. De escape games van DarkPark zijn daarom een van de  unieke uitjes van Verrasdag.nl.

“Uw bestelling ligt klaar”, zegt een krakerige stem door de telefoon vlak voordat er wordt opgehangen. Niet veel later sta je met knikkende knieën voor de deur van een oude grafkisten winkel. De deur kraakt als je hem opent en een enorme grafkist staart je aan vanuit het midden van de winkel. Waar ben je aan begonnen en waar leidt dit avontuur je naartoe?

Vergeet alles wat je weet van escape rooms. In de nieuwste DarkPark experience ‘THE END’ in Zoetermeer is niets wat je denkt dat het is.

In samenwerking met specialisten van over de hele wereld, waaronder de makers van de hitserie WestWorld, heeft het team van DarkPark een experience gecreëerd die zijn weerga niet kent. Dit avontuur heeft een plot…en daar maak jij niet alleen deel van uit; je zult het einde nooit zien aankomen.

Nieuwe effecten, een uniek 3D sound design en een speciaal gecomponeerde movie score zorgen voor een unieke beleving.

Intenser dan ooit tevoren. Betreed de door DarkPark geheel nieuw gecreëerde wereld van THE END. En zie daar dan maar eens aan te ontsnappen…

Wat doet een Escape room met je?

Mensen zeggen, als ze een bepaalde prestatie leveren of iets spannends meemaken, dat de adrenaline door hun lichaam giert. Dit gebeurt ook bij een Escape room met je lichaam. Adrenaline ziet erop toe dat we kunnen overleven. Het zorgt er onder andere voor dat we direct, in een fractie van een seconde, kunnen reageren.

Adrenaline wordt ook aangemaakt wanneer het lichaam denkt dat het in gevaar is. Als je iets spannends doet zoals een escape room, is je lichaam niet bepaald in gevaar. Toch kan het lichaam het als zodanig eng ervaren, dat er adrenaline aangemaakt wordt. Ook als je in een pretpark in allerlei ronddraaiende attracties zit, zit je in principe nog steeds veilig. Door je adrenaline maak je een Escape Room bijzonder mee. 

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar de leukste plekjes en deze met jou te delen. Wij verzorgen graag jouw dagje uit met leuke tips voor in jouw stad en deze is uiteraard uit te breiden met een diner en/of een overnachting in jouw stad!  Heb je nog vragen en/of opmerkingen? Je kunt altijd contact met ons opnemen! Ben je al overtuigd en kan je niet wachten om een Verrasdag te boeken? Bekijk direct onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

De spannendste escape room van Verrasdag.nl