Blog #13 | De Verrasdag


De perfecte vaderdag

verrassingsdag

Door Nevin van den Berg

Nog maar 2 dagen en dan is het Vaderdag! Dé dag dat je je vader even wat extra aandacht geeft en je hem ook even goed in het zonnetje zet. Hetzelfde als voor Moederdag geldt; sommige mensen vinden het maar een commercieel gedoe, omdat je eigenlijk altijd lief moet zijn naar je ouders toe. Iedereen heeft daar een andere mening over, maar je vader verwennen met een paar leuke cadeaus of een leuk dagje weg via Verrasdag.nl kan natuurlijk nooit kwaad!

In deze blog laat ik interessante en originele cadeaus zien voor alle vaders die er zijn in Nederland. Niet de standaard cadeaubonnen of zijn favoriete alcoholische versnaperingen, maar echt unieke cadeaus die jouw vader echt zullen verrassen! Daarnaast moet je natuurlijk wel gewoon heel de dag lief zijn voor hem 😉

Vaderdag cadeau #1 | Gaan met die banaan!
Voor alle vaders die autoliefhebbers zijn, is dit het perfecte cadeau om te geven. Als je vader maar blijft zeuren over die ene fantastische auto waar die ooit nog in wilt rijden, dan is Vaderdag natuurlijk het perfecte moment om die wens te laten uitkomen. Je kan natuurlijk voor een bepaalde tijd een gave Ferrari of indrukwekkende Ford Mustang huren en je vader hier mee op pad sturen. Of laat hem op het circuit in Zandvoort rijden in een echte racewagen!

Vaderdag cadeau #2 | Een lekker drankje

Oke oke, in de inleiding zei ik nog dat een alcoholische versnapering cliché was, maar een fles drank kopen en die geven, dat kan (en doet) iedereen. Maar wat nou als je jouw vader op pad stuurt naar bijvoorbeeld een brouwerij van zijn favoriete drankje, denk aan bijvoorbeeld een whisky brouwerij of zijn favoriete speciaalbiertje. Maar je kan het natuurlijk ook iets moeilijker voor hem maken door hem zijn eigen favoriete drankje te laten maken, thuis! Er zijn veel verschillende soorten biertjes en sterke dranken die je zelf thuis kan laten maken. Dit neemt wat tijd in beslag, maar dan heb je wel je eigen zelfgemaakte drankje. En die zal vast nóg lekkerder smaken dan normaal!

Vaderdag cadeau #3 | Lekker uit eten

De restaurants zijn natuurlijk weer open en daar kunnen we weer gebruik van maken, zo ook op Vaderdag! Je kan natuurlijk het favoriete gerecht van je vader eten op Vaderdag, maar je kan hem tegenwoordig ook weer mee uit eten nemen naar een goed restaurant. Wellicht naar een lekker sushi-restaurant of pak helemaal uit in een restaurant met een michelinster. Al met al zijn de opties hier heel ruim en kunnen jullie zelf het beste bedenken wat jullie vader het lekkerst vindt om te eten.

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar leuke plekjes in allerlei steden in Nederland en wij delen deze graag met jou! Wij verzorgen graag een dagje uit met leuke tips over jouw stad, een leuke activiteit gekozen op je eigen interesses en een optioneel bij te boeken lunch, diner en/of overnachting om je Verrasdag helemaal compleet te maken! Lijkt dit jou erg leuk? Neem een kijkje bij onze deals!

 

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

De perfecte vaderdag

Geef een antwoord