Blog #10 van 2021 | Verrasblogs

De perfecte moederdag

Door Matthijs van Wijngaarden

Nog maar 2 dagen en dan is het moederdag! Dé dag dat je je moeder even wat extra aandacht geeft en je haar even goed in het zonnetje zet. Sommige mensen vinden het maar een beetje commercieel gedoe zo’n dag, want ja…je moet je moeder elke dag van het jaar aandacht geven en lief voor haar zijn. En daar valt natuurlijk wat voor te zeggen. Maar toch…je moeder verwennen met een leuke verrassing, ontbijt op bed en cadeautjes kan geen kwaad. In deze blog vertel ik je, hoe jij je moeder een geweldige dag kunt bezorgen!

 

 

Ik kan hier wel zeggen dat je je moeder een ontbijt op bed moet brengen, haar favoriete boek moet geven als cadeau of op het laatste moment even snel een bos bloemen moet kopen…maar dat is wel een beetje cliché. Ik geef je graag drie tips waar je je moeder blij mee kan maken, drie tips waar je niet snel aan zou denken!

Moederdag tip #1 | Complimenten

We hadden het er laatst al even over op onze sociale media, op 1 maart om precies te zijn, want toen was het nationale complimentendag. Een kleine moeite waar je iemand z’n dag helemaal mee kan maken. Dit geldt ook voor moederdag. Een mooi compliment van zoon of dochter is misschien wel het mooiste cadeau wat je je moeder kan geven. Uiteraard moet je het wel oprecht menen natuurlijk!

Moederdag tip #2 | Een mooie herinnering 

Mijn collega Hidde Blom schreef een aantal maanden geleden al een blog over de keuze tussen ervaringen en cadeaus. Ervaringen zijn meer waard dan materialistische cadeaus, en hier kan je mooi gehoor aan geven tijdens moederdag. Geef je moeder een mooie herinnering cadeau. Dit kan zijn een prachtig ingelijste foto van dat ene familieweekend of een creatieve video van alle mooie momenten van mama en de kinderen. En ja tuurlijk…in sommige gevallen, zoals een fotolijst, is dit een fysiek cadeau maar de echt intentie zit hem in het verhaal. 

Moederdag tip #3 | Een unieke verrassing

Wat is er mooier dan iemand een verrassing cadeau doen? Een echte ervaring dat voor iedereen een verrassing is. Heerlijk op pad gaan met de kinderen is iets wat elke moeder als muziek in de oren klinkt! Wij van Verrasdag.nl helpen jou graag in de zoektocht naar het perfecte cadeau! Als je uiterlijk op zondag 9 mei (moederdag) een Verrasdag boekt als cadeau voor je moeder; laat ons dit weten! Dan gaan wij zorgen voor een mooi extra cadeautje tijdens jullie Verrasdag! En wat dit is? Dat blijft natuurlijk een verrassing!

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar de mooie, unieke en bijzondere dagjes uit in Nederland. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt die jij niet zo snel meer zal vergeten. Alles blijft een verrassing tot op het laatste moment. Wij werken uitsluitend met bedrijven en lokale ondernemers die bewezen hebben zich goed aan de maatregelen te houden rondom het Coronavirus. Bekijk hier onze deals of lees onze andere blogs hieronder!  Neem een kijkje bij onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

De perfecte moederdag

Geef een antwoord