Dagje uit Utrecht

Dagje uit Utrecht

Ja, het kan zomaar een dagje uit in Utrecht worden als je gebruikmaakt van onze diensten, de diensten van Verrasdag dus. Dat weet je echter nooit zeker en pas op de dag zelf. Het moet uiteraard wel een verrassing zijn wat jij die dag gaat doen. Een dagje uit in Utrecht behoort zeker tot de mogelijkheden, het kan ook zomaar een andere prachtige stad in Nederland worden. Laat je verrassen!

Een dagje uit in Utrecht was nooit eerder zo verrassend

Boek je bij ons een verrasdag, dan hoor je pas op de dag zelf wat er op jouw agenda staat. Precies dat maakt een verrasdag ook zo leuk. Een dagje uit in Utrecht kun je zelf plannen, je kunt er via ons van Verrasdag ook toevallig terechtkomen. En geloof ons, dat is nog veel leuker dan een gepland dagje weg. Onze service wordt meer en meer gebruikt en geldt ondertussen ook als een leuk evenement voor bedrijven. Je boekt je verrasdag heel simpel. Je kiest een datum, je vult in op welke gebieden jouw interesses liggen, wij gaan vervolgens aan de slag en je krijgt vervolgens een dag van tevoren een mail. Daarin staat alleen de plaats van bestemming. Via een audiobericht hoor je pas op de dag zelf wat je precies gaat ondernemen. Dit kan dus zomaar een dagje uit in Utrecht zijn en is in elk geval een dagje uit om nooit te vergeten. 

Als je houdt van onverwachte en verrassende activiteiten

verrassing houdt en gek bent op onverwachte activiteiten. Een uitje in Nederland is bij ons een uniek dagje uit, een dagje weg die je niet snel meer vergeet.

Verrasdag, uitgebreide verrasdag of complete verrasdag

Je kunt bij ons kiezen voor een normale verrasdag, waarbij de activiteit die je gaat ondernemen de verrassing is en is toegespitst op jouw interessegebieden. Je kunt echter ook kiezen voor een uitgebreide verrasdag, waarbij je na de activiteit ook nog eens een diner aangeboden krijgt. Het kan echter nog verrassender als je kiest voor een dagje weg in Nederland in de vorm van een complete verrasdag. Behalve een verrassende activiteit en een diner overnacht je dan ook nog eens in de stad waar je naartoe gaat. En wil je iemand verrassen op een verrassend dagje uit in Utrecht of in een andere leuke stad? Kies dan voor een giftcard. Dan geef je pas echt iets leuks weg.

Benieuwd naar onze deals?!

Bekijk onze deals en maak een keuze voor jouw Verrasdag!