Blog #5 | De activiteiten van Verrasdag

Een dagje uit met een grote groep

dagje uit met een grote groep

Door Matthijs van Wijngaarden

Een dagje uit met een grote groep is vaak een hele organisatie. De locatie is erg belangrijk, de datum moet worden geprikt en natuurlijk…wat gaan we doen die dag? Een dagje uit met je collega’s, je sportteam of een groep vrienden zijn uitjes die je vaak nog erg lang bijblijven. Nog wekenlang napraten in de kantine over dat onvergetelijke dagje uit of elke maandag bij het koffiezetapparaat op het werk komt deze dag weer ter sprake!

Altijd weer die teambuilding

Ook het woord ‘teambuilding’ komt elk jaar weer terug op de werkvloer. Maar heeft het werken aan een hechte band tussen jou en je collega’s wel echt nut? Het antwoord hierop is erg simpel: Ja!

Uit een Amerikaans onderzoek is gebleken dat een dagje uit met een grote groep een positief effect heeft op de band tussen deze mensen. Werknemers gaan aanzienlijk beter presteren op het werk en de sfeer in sportteams veranderd vaak op een positieve manier! Ook onder groepen vrienden is dit van toepassing. Het klinkt gek om met je vriendengroep aan de teambuilding te werken, maar een dagje uit met z’n alle en een activiteit ondernemen heeft wel degelijk een positief effect op de sfeer in de groep volgens Gary Pasino, professor aan de Havard Business School.

Het dagprogramma

Een dagje uit kan je op meerdere manieren invulling geven. Een dagje naar Amsterdam met je vrienden en gezellig een biertje doen. Ditzelfde kan natuurlijk met je collega’s of teamgenoten van de voetbal. Een dagje uit kan een educatief doel hebben, zoals het verbeteren van de kennis onder jouw collega’s. Ook kan een dagje uit worden georganiseerd als een beloning voor het harde werken van het afgelopen jaar. Elk type uitje vraagt om een andere invulling en daar zijn we bij Verrasdag.nl erg goed in!

Voor groepen vrienden die graag een dagje uit gaan in eigen landen en hierbij vooral gezelligheid willen hebben wij enorm veel leuke steden en activiteiten beschikbaar. Je kan ervanuit gaan dat je nooit een simpele activiteit krijgt, maar iets dat minimaal de helft van de mensen nog nooit heeft gedaan. Wij kiezen het liefst voor de bijzondere uitjes, degene die jou nog lang zal bijblijven.

Jouw dagje uit op maat gemaakt!

Wij van Verrasdag.nl nemen graag de organisatie van jouw uitje uit handen. Wij zorgen voor een unieke activiteit op een erg gezellige bestemming in Nederland. Uiteraard kun je dit uitbreiden met een diner en/of een overnachting op dezelfde bestemming. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze pagina voor grote groepen of neem contact met ons op!

Bron: Harvard Business Review
Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Dagje uit met een grote groep