Blog #6| De steden van Verrasdag

Hét dagje uit in hilversum

het dagje uit in Hilversum

Door Jasper de Boer

Hét dagje uit in Hilversum boek je natuurlijk bij Verrasdag.nl! Hoewel…je zou met jouw Verrasdag in deze stad uit kunnen komen, maar dat is natuurlijk nog niet bekend. Zowel de activiteit als de bestemming blijven geheim tot op het laatste moment. Wij zijn constant bezig met het zoeken naar leuke en unieke steden in Nederland die iets extra’s te bieden hebben. Zo nu en dan zijn dit de meer onbekende steden in Nederland, en soms kiezen we steden die wat bekender zijn bij het grote publiek. In deze rubriek stellen wij graag onze ‘Verrasdag steden’ aan je voor. Alle steden die hier voorbij komen zijn een optie voor jou Verrasdag. Vandaag: Hilversum!

De mediastad

Hilversum is dé mediastad van Nederland! Dit betekent niet alleen 100 jaar radio en 70 jaar televisie. Maar ook talloze creatieve concepten die de hele wereld over gaan, zoals Big Brother en The Voice of Holland. Het zijn innovatieve mediabedrijven die deze concepten bedenken en vervolgens op de nationale televisie brengen zodat alle Nederlanders ervan kunnen genieten, en later ook mensen buiten Nederland. Bedrijven zoals Media Monks en NEP zijn degene die de nieuwste technieken ontwikkelen.

Wandelroutes in Hilversum

Hilversum is een prachtige stad met veel mooie wandelroutes. Denk hierbij aan het Goois natuurreservaat en de Hoorneboegse Heide. Je kunt hier genieten van de mooie Heide en het is een goede manier om de stad eventjes te ontvluchten en heerlijk te wandelen op een rustige zondagmiddag.

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar leuke plekjes in allerlei steden in Nederland en wij delen deze graag met jou! Wij verzorgen graag een dagje uit met leuke tips over jouw stad, een leuke activiteit gekozen op je eigen interesses en een optioneel bij te boeken lunch, diner en/of overnachting om je Verrasdag helemaal compleet te maken! Lijkt dit jou erg leuk? Neem een kijkje bij onze deals!

 

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Hét dagje uit in Hilversum