Blog #11 | De activiteiten van Verrasdag

3 bijzondere restaurants in Nederland

Door Matthijs van Wijngaarden

Nederland heeft enorm veel onontdekte steden, de meest unieke activiteiten en veel bijzondere restaurants. Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar de leukste combinaties van stad, activiteit, restaurant en overnachting. Het ligt er net aan voor welke deal jij gaat! Graag lichten wij een tipje van de sluier wat betreft restaurants. Hieronder 3 bijzondere restaurants in Nederland die jouw uitgebreide of complete Verrasdag nóg beter kunnen maken.

#1 | Restaurant de Muzikant
Muziekliefhebbers opgelet! Ben je in de buurt van Assen of Hoogeveen en heb je toevallig interesses als muziek of Entertainment? Dan is dit restaurant een “match made in heaven”. De Muzikant onderscheidt zich van de menigte met een bijzonder concept. Bekende muzikanten vormen het decor voor zowel de inrichting en voor de gerechten op de menukaart. De gerechten zijn gebaseerd op de kenmerken van bekende artiesten wat de hele beleving van uit eten een extra muzikale touch geeft. Als voorgerecht kies je een “Guus Meeuwis” en als hoofdgerecht een “Pink Floyd”?

De gerechten zijn gebaseerd op de kenmerken van bekende artiesten
wat de hele beleving van uit eten een extra muzikale touch geeft. Als voorgerecht kies je een “Guus Meeuwis”
en als hoofdgerecht een “Pink Floyd”?

#2 | The Avocado Show
Ze zijn dé hype van het moment: avocado’s! Dit nieuwe restaurant in het centrum van onze hoofdstad heeft goed ingespeeld op deze trend. De groen gele groenten vormen hét hoofdingrediënt van de verschillende gerechten die hier op de menukaart te vinden zijn. Dus wat gaat het worden: een hamburger op een groen kleurig broodje of toch groen gele frietjes? Avocado’s hebben een bijzondere smaak en zijn misschien niet iedereen zijn favoriet. Indien wij voor jouw Verrasdag een restaurant op het oog hebben die zich focust op één specifiek ingrediënt zullen wij dit altijd eerst even kortsluiten natuurlijk.

#3 | De Rottertram
De naam van dit restaurant, lees culinaire belevenis, verklapt misschien al een heleboel. Een rondleiding door de stad en een diner worden hier gecombineerd. Deze omgebouwde tram rijdt langs de bekendste hotspots van Rotterdam. Vanaf het Willemsplein rijdt de tram onder andere langs voetbalstadion de Kuip, de welbekende kubuswoningen en het altijd gezellige Delfshaven. Alle gerechten die worden geserveerd in de tram worden samengesteld met seizoen producten waardoor het menu regelmatig wisselt. Er is in ieder geval één ding zeker, jouw diner zal ongetwijfeld op rolletjes lopen 😉

Deze genoemde restaurants kunnen ook jouw verrassing zijn tijdens jouw geboekte Verrasdag. Ga jij voor een uitgebreide of complete Verrasdag? Wij zorgen voor een unieke activiteit op een erg gezellige bestemming in Nederland. Bij de complete Verrasdag zit hier uiteraard ook nog een bijzondere overnachting bij. Ben je benieuwd naar al onze deals? Bekijk onze deals of lees deze blog over de verschillende deals die wij aanbieden!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

3 bijzondere restaurants in Nederland