Blog #6 van 2021 | Verrasblogs

Achter de schermen bij Verrasdag.nl

Door Matthijs van Wijngaarden

Midden in de Corona crisis, in augustus 2020, is Verrasdag.nl opgericht door vier studenten uit Gorinchem. Lokale uitjes werden de norm en dit is helemaal geen probleem! Je hoeft niet altijd een verre reis te maken om unieke en bijzondere plekken te bezoeken. Met deze gedachte is Verrasdag.nl ontstaan en organiseren wij verrassingsuitjes door heel Nederland. Maar hoe gaat het er nu achter de schermen aan toe? Wie maakt de sociale media content? Hoe runnen deze jongens het bedrijf precies? Wij nemen je graag mee achter de schermen bij Verrasdag.nl!

Voordat we over onszelf beginnen…even over het bedrijf Verrasdag.nl! Bij Verrasdag.nl proberen we we een dagje uit samen te stellen waar niets te voorspellen is. Onderzoek wijst uit dat mensen die soms verrast worden daadwerkelijk gelukkiger zijn. Wij proberen met ons concept mensen een onvergetelijke dag te bezorgen en het leven van de Nederlanders net iets verrassender te maken.

Maak kennis met Nevin van den Berg, Hidde Blom, Matthijs van Wijngaarden en Jasper de Boer (zie foto hieronder van links naar rechts.) Hoewel het hele team van Verrasdag.nl op dit moment nog studeert in enorm uiteenlopende studies, zoals vrijetijdsmanagement en docent Aardrijkskunde, zitten we wekelijks online te vergaderen over de nieuwe boekingen en gang van zaken binnen het bedrijf. Tijdens deze online meetings wordt vergaderd over alles wat speelt rondom het bedrijf maar uiteraard wordt ook altijd even het weekend en het voetbal doorgenomen, we zijn tenslotte vier vrienden die naast hun studie een bedrijf runnen.

Onze eigen Verrasdagen

Onze klanten zijn niet de enige die leuke en verrassende uitjes plannen. Wij gaan zelf ook regelmatig op pad (indien mogelijk natuurlijk). De video op de homepage, de korte filmpjes op sociale media en selectie aan unieke activiteiten komen niet uit de lucht vallen. In het eerste halfjaar van Verrasdag.nl kunnen we al meerdere hoogtepunten noteren; live in de avondshow op NPO Radio 2, een fantastische video dag in Utrecht, meerdere interviews voor verschillende kranten en op bezoek bij grote bedrijven om ambitieuze plannen door te nemen. Dit allemaal in het jaar 2020 wat net iets anders verliep dan de meeste mensen in eerste instantie hadden verwacht. Ook voor ons loopt alles net iets anders, geen Verrasdagen en dus geen boekingen! 

 

De toekomst van Verrasdag.nl

De zomer van 2021 komt in zicht en het is allemaal erg onzeker hoe deze eruit zal zien. Is het voor ons mogelijk om onze klanten de mooiste plekken van Nederland te laten zien? Wij willen niets liever dan laten zien wat voor mooie dingen wij kunnen bieden aan onze klanten! Ondanks de huidige Corona crisis zitten we niet stil en zijn we druk bezig om ons voor te bereiden op het moment dat we straks allemaal weer wat meer mogen. Omdat Verrasdag.nl is opgericht tijdens de Corona crisis weten wij niet beter. Wij zijn nog niet operationeel geweest in het ‘normale normaal’. 

De Verrasdag helpers in het zonnetje 

Een compleet nieuw bedrijf opbouwen vanaf nul is natuurlijk niet niks. Zeker niet voor vier studenten met bijna geen ervaring in het ondernemerschap. Toch zijn we van mening dat we goed zijn begonnen en heel goed weten wat we willen. Wij hebben hierbij veel hulp gehad van onze Verrasdag helpers. De mensen die schitteren in onze video’s, staan te shinen op de gifjes op onze social media en helpen ons merk te laten zien op de sociale media. Namens ons alle vier; bedankt! 

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar de mooie, unieke en bijzondere dagjes uit in Nederland. Wij zorgen ervoor dat het een dag wordt die jij niet zo snel meer zal vergeten. Alles blijft een verrassing tot op het laatste moment. Wij werken uitsluitend met bedrijven en lokale ondernemers die bewezen hebben zich goed aan de maatregelen te houden rondom het Coronavirus. Bekijk onze deals of lees onze andere blogs hieronder!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Achter de schermen bij Verrasdag.nl