Blog #1 7| De activiteiten van Verrasdag

een sportieve verrasdag

verrassingsdag

Door Nevin van den Berg

Bij Verrasdag.nl zijn we altijd op zoek naar het meest originele uitje voor jou. Vandaag ging ik op zoek naar de wat actievere uitjes bij Verrasdag.nl. Als we aan sport denken, denken de meeste mensen aan voetbal, volleybal en hockey. Maar wij bij Verrasdag.nl gaan natuurlijk veel verder dan deze sporten. Ook bij deze sportieve uitjes zit er voor ieder wat bij: jong en oud, durfal of niet. Typisch Verrasdag.nl!

De échte waaghals

Ooit wel eens met een karretje met een groot zeil over het strand willen scheuren? Dan moet je zeker blijven lezen. Blokarten heet dit fenomeen. Hiermee rij je met behulp van de wind over het strand tot wel 60 kilometer per uur! Wees niet bang, er is altijd een instructeur bij die je op weg helpt. Wellicht ben jij diegene wel die binnenkort over het strand heen scheurt.

Vieze voeten

Voor degene die het niet erg vinden om vieze voeten te krijgen en die van stevig wandelen houden. Tijdens jouw Verrasdag kun je ook zomaar gaan wadlopen. Hierin zijn heel veel verschillende mogelijkheden in moeilijkheid of in tijd. Hiervoor moet je wellicht een stukje rijden, maar dat is het allemaal meer dan waard. Je begint in het noorden van ons land, in Friesland of Groningen en vanuit daar ga je dus wadlopen. Zo zijn er verschillende korte dagtochten op het wad (voor de beginners), maar ook bijvoorbeeld een oversteek naar Ameland, Schiermonnikoog of Rottumeroog. Tijdens deze tocht is het ook mogelijk om zeehonden te spotten en het levert een ontzettend unieke ervaring op, op ons eigen Werelderfgoed.

Een extra bijzonder uitje

Voor de meeste mensen is het vanzelfsprekend dat we kunnen sporten en kunnen bewegen, maar dit is helaas niet voor iedereen weggelegd. Sportclub Only Friends geeft je een inkijkje om in de schoenen te stappen van paralympische atleten en te ervaren hoe het is om te sporten met een beperking. Zo kun je tijdens dit uitje verschillende gehandicapten sporten beoefenen, zoals rolstoelbasketbal, zitvolleybal, blind voetbal en rolstoelhockey. Dit is een heel bijzonder uitje die je dus een unieke inkijk geeft in de paralympische sportwereld!

Bij Verrasdag.nl is het onze passie om te zoeken naar de leukste plekjes en activiteiten en om deze met jou te delen. Wij verzorgen graag jouw dagje uit met leuke tips in jouw stad en deze is uiteraard uit te breiden met een diner en/of een overnachting in jouw stad! Heb je nog vragen/opmerkingen? Je kunt altijd contact met ons opnemen! Ben je al overtuigd en kan je niet wachten om een Verrasdag te boeken? Bekijk direct onze deals!

Deel deze blog met je vrienden!
Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Een sportieve Verrasdag